Inlägg från: Anonym (Svammel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svammel)

    Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.

    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-01-22 21:57:04 följande:

    Jag är man 49 år. Varit gift i 23 år. Obrottsligt lojal. Bra familjefar och tagit stort ansvar för barnen.

    Sexlivet är mer plikt än passion. För oss båda. Närheten viktig. Men den där sensationella åtrån saknas. Förbjudenheten. Fingertoppar som utforskar det okända.

    Nu har jag efter moget övervägande bestämt mig för att ha en affär. Enbart av den anledningen att jag ta mig fan är värd det. Jag kommer att sköta det snyggt såklart och ge min älskarinna det klara regelverket från början. Jag kommer inte lova henne något och garantera att det aldrig kommer ut och eventuellt genera min fru.

    Jag har försökt att prata med min fru. Men hon är väldigt konventionell och konservativ. Hon är rädd för förändring. Hon är fantastisk på alla andra sätt.

    Och ja - självklart önskar jag min fru samma nöje och hoppas att hon sköter det snyggt och att hon inte får dåligt samvete.

    Är det någon som har erfarenheter av detta? Jag vet att jag sätter äktenskapet på spel. Men livet är fullt av risker. Jag vill inte dö nyfiken......


  • Anonym (Svammel)

    Jaha? Du vågar alltså inte berätta för din fru vad du gjort?

  • Anonym (Svammel)
    Hustru skrev 2015-02-08 15:01:30 följande:

    skicka pm till mig ???? orkar inte med moralisterna i offentligheten.


    Nej, moral är tydligen inte för alla.
  • Anonym (Svammel)
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-02-09 00:10:21 följande:

    Hej allihopa!

    Här nedan har jag samlat en del citat från den här tråden. 

    Det som vissa skribenter alltså hoppar sig alldeles jättearga för är det faktumet att jag inte berättar för min fru. Detta blir man jättearg över utan att känna min fru. 

    Jag tror mig veta hur min fru vill ha det. Hon vill absolut inte skiljas, det vet jag med säkerhet. Hon vill inte bli lämnad. Hon har ett bra liv med mig och det vi gör med vänner och släkt. 

    Hon vill inte heller ha sex särskilt ofta, inte med mig i alla fall. 

    Detta har jag accepterat under flera år. Ett ganska vitt äktenskap. 

    Men nu vill jag ha sex med någon annan. Bara sisådär. Alla såren som jag skulle skapa med att skilja mig tror jag att min hustru och barn skulle lida av.

    Jag vill heller inte vara den snuskgubbe jag blivit utmålad som. Mina sexuella fantasier ligger hos kvinnor som är äldre än mig och med viss rondör. Kvinnor som även dom bara vill ha det skönt en stund utan alla andra förpliktelser. Alltså "jaga lammkött" är verkligen inte jag.

    Är jag verkligen så gräslig? Är äktenskapslöftet om evig trohet det viktigaste vi har i den värld som vi skapar? Jag är så förundrad över ert hat. 

    ---------- 


    Vi tar det en gång till - Du vågar alltså inte berätta för din fru? Du kan skriva inlägg efter inlägg här i tråden om hur rätt och riktigt du handlar, men för den person du valt att leva med så kan du inte stå för vad du gjort? 
  • Anonym (Svammel)
    Anonym (följare) skrev 2015-02-09 18:55:22 följande:

     Den som tiger samtycker heter det...


    Ja, det sade man redan i Gamla Testamentet (indirekt i alla fall) då man stenade kvinnor som blev våldtagna ifall de inte skrek tillräckligt högt. 

    Finns samtycke så är det ju inga problem att säga rakt ut vad man gjort. 
  • Anonym (Svammel)
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-02-11 08:34:50 följande:
    Självklart har jag handlat omoraliskt enligt de gängse normerna. Det trodde jag framgått. Men nu handlar tråden om att vi kanske ska överväga att släppa lite på den enorma laddningen som finns just kring sex. Att - inte minst för din skull - ändra på moraluppfattningarna.
    Men så bra! Då kan du ju visa den här tråden för din fru och förklara att det är du som är TS. För att "släppa lite på den enorma laddningen" menar jag.
  • Anonym (Svammel)
    Fool skrev 2015-02-11 10:24:09 följande:

    Japp dåliga-ursäkts-festen fortsätter ser jag....

    självklart är det ju inte ditt fel att du var otrogen, det är din fru som borde skärpa sig och anamma en annorlunda inställning till din otrohet... så måste det ju vara... jag menar om jag snor din plånbok så är det ju inte jag som är dum utan du som inte tar det med en klackspark.....party on....viva la vida loca.....

    Men ang din frus inställning, förutsätter inte det att hon öht är medveten om vad du gör? Hur ska hon annars kunna anamma en annan inställning till att du har "sköna stunder" med andra?
    Precis. Förstår inte varför TS förvägrar sin fru att vara lycklig för hans skull nu när han har fått ha en "skön stund". Varför TS? Varför vill du inte låta din fru dela din glädje?
  • Anonym (Svammel)
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-02-11 10:45:01 följande:
    Om jag skulle skriva att jag berättat för min fru, skulle du sluta då? 
    Om jag skulle sluta fråga varför du inte berättat för din fru om du skrev att du hade berättat för din fru? Ja - det hade jag väl. Konstigt vore annars. 
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-02-11 10:45:01 följande:
    Ditt enda fokus är tjaaaata på mitt exempel. Släpp mig och min situation, inte minst för din egen skull. Du kan ju inte må bra av att sitta där och försöka fjärrstyra mig. Du är inte allvetande. Och du är precis lika konstruktiv för den här diskussionen som ett kissnödigt barn i en toalettkö är i en debatt om offentliga toaletter.
    Konstruktiv för debatten tycker jag nog att jag är, även om det kanske inte är mycket. Jag sätter fingret på det du berättar att du tycker alla andra ska tänka och göra - men givetvis inte gör själv (åtminstone har du inte förmedlat att du gör det). 

    Konstruktiv på något sätt i utbytet mellan dig och mig? Knappast. Tror inte någon kan bryta sig igenom den grandiosa självbild som du målat upp med dina inlägg.

    Du tycker att de som håller med är konstruktiva. De som inte håller med är fega och grå. Är det din bild av konstruktiv så får jag väl ge dig rätt i det att jag inte tillför något. 
Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.