Inlägg från: Anonym (Oro) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Oro)

    Gravid igen efter 3 missfall

    Hej! Jag är i samma sits som dig. 3 missfall på rad och plussade i förrgår. Är så rädd för ett missfall till. Vill veckorna ska gå fort. Och jag vill ha mer symtom!

  • Anonym (Oro)

    Ja kräkas önskar jag med konstigt nog, men känner mig knappt gravid. Och det har jag inte gjort dem andra gångerna heller. Vi blev gravida första gången i april -14-. Denna gången har jag börjat ta magnesium och zink vitaminer för jag har läst någonstans att det kan vara brist på det. Hur långt har du gått dem andra gångerna?

  • Anonym (Oro)

    Jag är 4+1 :)

    Vi såg hjärtljud 2 av 3 gångerna så man trodde inte detta skulle hända. Har fått missfall runt vecka 7 första gången, andra va det nog i v 5, och vecka 7 sista.

    Jag har blivit gravid alla 4 gångerna på samma månad vi försökt så det funkar ju på så sätt. Men nått händer sen...

  • Anonym (Oro)

    Ja vi fick lämna massa prover men det visar inget, mer än att jag har en gen till att bilda blodproppar men enligt läkaren så beror inte missfallen på det. Jag har 2 barn sen tidigare förhållande och den genen borde jag vara född med?

    Vi ska få vara med i en studie nu. Men vet inget om den än. Ska bli kallad dit.

    Då hjälper säkert levaxin dig. Tror du inte?

  • Anonym (Oro)

    Vi har inte alls pratat om det. Jag har läst det men eftersom han sa så litar man på det... Men tror den studien går ut på att vissa får just den medicinen mot proppar och vissa inte men man vet inte själv.

  • Anonym (Oro)

    Precis. Man e livrädd nu att man ska börja få mensvärk... Och det ska bli ett 4de..

  • Anonym (Oro)

    Jag har gjort tidigt ultraljud alla andra gånger och fast hjärtat slog dem 2 gångerna hjälpte det inte så det känns ju inte lugnare, men man vill ju ändå se att där e nått.

    Ska du?

  • Anonym (Oro)
    Anonym (Fjärde gången gillt) skrev 2015-01-28 11:35:04 följande:

    Hände mig för några år sedan. Blev lätt gravid men fick mf. Tre stycken i rad. Fjärde gången lyckades den lilla hålla sig kvar. Togs massa prover och det enda fel de hittade var också underproduktion i sköldkörteln. Har ätit levaxin sedan dess. Nu har lillen precis fyllt tre år! Hoppas att det håller i sig för er och att ni får er plutt! Vet hur tungt det är!


    Vad härligt att höra!
  • Anonym (Oro)

    Skåne

    Jag har fått göra ultraljud redan v 6 som tidigast om jag inte minns fel.

    Går privat och dem är mer generösa med det.

Svar på tråden Gravid igen efter 3 missfall