Inlägg från: Anonym (lite oroväckande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lite oroväckande)

    "Varför är inte diskmaskinen tom om den är ren?"

    Diskmaskinen är bara vanligt tjaffs, inget att haka upp sig på, det som däremot inte är normalt är att säga till sin partner att dom 'ska 'passa sig'.

    Att bli arg och irriterad är en sak och förståeligt från båda håll men de flesta har en gräns för vad man säger och gör.

  • Anonym (lite oroväckande)

    Hur kan en tråd som handlar om dåligt fördelande av uppgifter i hemmet och en partner som säger åt den andra att dom ska 'passa sig' till att handla om en diskussion om diskmaskiner????

    Kanske man ska ta och starta en tråd om diskamaskiner om man vill diskutera den saken.

  • Anonym (lite oroväckande)
    Anonym (-) skrev 2015-01-31 11:18:11 följande:
    Nu var ju diskmaskinen en väsentlig del i TS inlägg. Nog för att det egentligen handlar om annat, men helt OT är det inte att diskutera olika sätt att använda sin maskin.
    TS verkar för övrigt inte så intresserad av sin tråd längre.
    Hon kanske tröttnade när folk fokuserade på diskmaskinen och hurvida man ska skölja eller inte innan man stoppar in disken *suck*

    Ska man börja diskutera tandläkare också för att ts nämner det också? Pureer till barn, vilken som är godast och hur man bäst värmer upp dom?
    Det är ju uppenbart att ts problem inte var själva diskmaskinen, så återigen starte en ny tråd om diskmaskiner så kan man diskutera tekniker och annat där.
Svar på tråden "Varför är inte diskmaskinen tom om den är ren?"