Inlägg från: Anonym (Snyggo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snyggo)

    Skräms tjejer iväg för snygga killar?

    Anonym (Fundersam kille) skrev 2015-01-29 17:12:31 följande:
    Skräms tjejer iväg för snygga killar?

    Jag är inte säker på det här nu, men jag är en 18 årig kille som går sista året i gymnasiet och kan säga att jag ser bra ut. Enligt mina kompisar en 9 av 10 och de är vad mina killpolare + 2 tjejer sagt. Tjejerna har dock bara sett mig på bild.

    Mitt utseende liknar Cristiano Ronaldo lite grann, är runt 186 cm lång väger 75-78 kg, kort mörkbrunt hår och min kropp är som Ronaldo fast har inte magrutor och är inte lika stor kroppsmässigt utan har ungefär samma kropp som en ung Ronaldo.

    Jag har hur som helst svårt med tjejer.. Inte en enda tjej tar kontakt med mig nästan, är verkligen ingen tönt har mycket killkompisar men knappt någon kontakt alls med tjejer... Fråga då till er tjejer, skulle ni avstå att ta kontakt med en enligt er för snygg kille? Varför isåfall?


    Du kan inte lyssna på vad polare säger, oftast märker man av det direkt man går ut om man faller många i smaken, har två kompisar som ser riktigt bra ut, dom får hugg mycket ofta, många tjejer kommer fram till dom, ibland grabbar dom bara tag i dom om dom går förbi, vill snacka. grymt trist o gå ut med dom, det tar bara en två timmar så kommer det fram någon till dom, spec ena av dom, jag kan se att han ser bra ut, men så bra tycker jag inte han ser ut, men han verkar tilltala dom flesta.
Svar på tråden Skräms tjejer iväg för snygga killar?