Inlägg från: NittonHundra81 |Visa alla inlägg
  • NittonHundra81

    Nr 3 i Juli, Någon mer?

    Hej,

    jag hoppar in här då jag också väntar på nr 3 som är beräknad den 11 juli. Jag har två tjejer födda 2010 och 2013. Vi var på RUL förra veckan och fick konstaterat att till 100% så var det en pojke. Vår stora tjej jublade och fnissade åt den lilla snoppen på ultraljudsbilden men den lilla tjejen blev så besviken för hon hade hoppats på en lillasyster. Det har hållit i sig och hon har inte velat prata om lillebror men det börjar sakta men säkert släppa och nu börjar hennes nyfikenhet ta över igen :)

  • NittonHundra81

    Det är verkligen helt nya känslor nu när vi vet att det är en pojke, allt känns helt nytt även om det är tredje gången. Så spännande är det! Vi bor lite trångt än så länge och försöker planera om hemma och det är en utmaning. Få både fint och praktiskt och just nu boar min hjärna för fullt :)

    Jag var på hälsoundersökning genom arbetet igår och fick veta att både blodvärdet och blodtrycket var lågt så hon tyckte inte det var konstigt att jag fortfarande mådde dåligt. Hon tyckte jag skulle ringa min BM och begära sjukskrivning men jag är bara så feg när det kommer till såna saker och är lite rätt för vad jobbet skall säga eller tycka och tänka.

    Älska livet: förstår precis hur du känner inför att berätta på jobbet. Men tror att det oftast bli positivare än man själv går och tänker. Jag var skitnervös när jag skulle berätta men min chef studsade ur stolen och gav mig en stor kram. :D Lycka till!

  • NittonHundra81

    Solstråle02: jag är också extremt trött denna gång med huvudvärk mer eller mindre varje dag. Mitt järnvärde har pendlat så min trötthet beror inte bara på det.... min BM rekommenderade två per dag men min mage klarade inte av dom så jag dricker nu blutsaft och hoppas det räcker. Annars äter jag bara D-vitamin och BM vill att jag ska äta multivitamin för gravida så den slinker ner när jag kommer ihåg det :) 

  • NittonHundra81

    Hej!

    Jag är också gravid med vår nummer tre som är beräknad den 11 juli. Vi har två tjejer men denna gång är det en liten pojke så trots att det är tredje gången känns det lite nytt :)

    Hur mår ni?

Svar på tråden Nr 3 i Juli, Någon mer?