• Svar på tråden Hur hämnas ni på otrogna partners??!
  • Anonym (P)

    Inte alls. Skilde mig och gav inte honom tillfredsställelsen att se mig skämma ut mig själv genom galna upptåg. Kvinnorna som ligger bakom verken på bilden bör nog börja ta tabletter varje morgon..

  • Dansken i Sverige

    Jag gjort ingen ting, blev ärrig och ledsen.
    Tänkte att ge tillbaka på något sätt, men då kom jag på att jag faktisk är ett mogen människor, och vi har två barn tillsammans, så ville inte visa dom att man ger tillbaka via att vara elak.

    Men kommer min barn att fråga om vad som hände ville jag aldrig ljuga om det.

    Ps:
    Förstår att man vill ge tillbaka, för det gör så skit ont att vara med om...

  • Birgitta02

    Varför hämnas? Hämnd är nånting för 12-åringar. Man lär sin partner hur de ska behandla en. Klippa sönder slipsar? Bara att köpa nya. Släng ut fanskapet. Skulle aldrig i livet tolerera otrohet. Det är jag för stolt för.

    Nu svarar jag bara på ditt inlägg. Har inte kikat in på länken.

  • Anonym (kul)

    Kul länk, men nej man hämnas inte. Man gör slut och kastar ut dem, har provat "forget and forgive" men det funkar inte då det verkar vara en grönflagga att göra det igen.

  • Fantasilös

    Jag har hållt mig vän med mitt otrogna ex, vi sover hos varandra och umgås och han tror att vi ska bli ett par igen. I själva verket har jag legat med hans två bästa vänner och träffade en till under flera månader som han nu vet om:) han är fortfarande kär o jag smider planer på hur jag ska såra honom så mycket som det bara går. Tre år var vi ihop och under de tre åren var han tillsammans med sitt "ex".

  • Anonym (Hälsosamtmedhämnd)

    Jag förstår inte varför vi i Sverige är så rädda för att hämnas(?), att det är så fult, omoget och tabubelagt. Ska folk få göra vad som helst, och så ska man le och vara "mogen". Hämndlänslor är farligt att förtränga, man kan bli bitter och få ångest hela livet för att någon betett sig riktigt illa mot en. Däremot finns det olika typer av hämnd. Den bästa är att bli riktigt lycklig. Men den effektivaste är den man får tänka ut själv och som känns helt rätt, och som drabbar en minst tillbaka. Helst ska den som är värd hämnden inte fatta var den kom ifrån????????. Ha en bra dag och stå upp för er själva istället (man behöver ju inte vrida nacken av någons hund, tänk mer sofistikerat...;)

  • BandAnna

    Har aldrig haft behovet av att hämnas. Dock var det en gemensam kompis till mig och mitt ex som hämnades åt mig utan att jag visste om det.
    Det var kompisen som upptäckte att killen var otrogen och kontaktade mig för att berätta. Jag lämnade killen omedelbart.
    Min kompis åkte sedan (kom ihåg att jag var ovetandes) hem till mitt ex och klippte av alla kablar inuti datorn. Hans älskade fina dator som han värderade så högt och som var en del i hjälpen för att kunna vara otrogen hehe.

  • Anonym (koka kaninen)

    Ja, hur hämnas man när man vet att den man tycker om har sambo och samtidigt är ute på varenda dejtingsida och jagar? Jag behövde honom såå mycket sista gången, vad gjorde han? Tog ett annat ligg från dejtingsida nr 3. Jag väntade tills dagen efter....sen ringde jag henne.....sen ringde jag sambon.....efter jag outat honom här! Förlorade honom då såklart, sved som fan! Men det hade slutat i katastrof iaf så det var lika bra jag gjorde det med musik! Han är mitt bästa och värsta minne idag!

Svar på tråden Hur hämnas ni på otrogna partners??!