• Inchthing

    Tankar kring ex-dejts beteende

    Anonym (k) skrev 2015-02-13 23:49:15 följande:

    Vad är det hon inte vet som ska hända och med vad ? Vet du något om det ?


    vad som ska hända mellan oss som hon säger, hon ville inte träffa mej mer men träffar en annan och jag förstå inte heller vad hon menar för hon kan inte svara mej på den frågan.
  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-14 01:41:34 följande:

    Ok, låter som hon va player ju.....för trist med sånt så fall, vad vill du själv ska hända ?


    vill och vill..

    hoppas väl lite på att hon kunde komma till rätta med sej själv, och att vi eventuell kunde ha gjort ett seriöst försök.
  • Inchthing

    Efter helgens bravader så vill jag nog ärligt tala inte ha med henne att göra mer, tror knappt jag vill se henne heller faktiskt

  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-15 21:10:32 följande:
    Ok vad har då hänt???
    Ännu mer ha och äta kakan, och nu äntligen tröttnade jag på det..
  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-15 21:36:48 följande:
    Ja det hade man nog satt stopp för på en gång...så hon har fler killar altså ?

    Ja hon började träffa en någon enstaka gång innan vi sågs sista gången.
    Men jag köper där emot inte att hon bara för någon dag sen sa att inget mellan henne och mej är över till 100% ännu, bara det är ju en rätt dum sak att säga till någon som man vet har känslor för en, OCH det är väl lite oseriöst mot den nya hon träffar då kan jag tycka och det gav mej någon slags litet hopp, men en dag senare kommer det upp bilder på henne och den nya och det ser väldigt seriöst ut.


    Allting bara rann av mej och jag vill inte ett skit mer med henne, men jag kan fortfarande inte förstår varför man gör/säger så.... inget jag måste veta men hade varit så förbannat kul att bara få veta 

  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-15 22:19:51 följande:

    Det tycker jag du kan kräva att få veta, om du vill veta det , vad betecknar gu som väldigt seriöst ?


    kräva vad?

    Seriöst var fel ordval... dom ser så lyckliga ut låter bättre.
  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-15 22:47:47 följande:

    Och veta vilket spel du är med i tex det låter ju rätt splashat typ...


    Splashat ? Sjukt om du frågar mej, aldrig varit med om liknande.

    dessutom tror jag ändå inte hon kan svara riktigt ändå
  • Inchthing
    Anonym (k) skrev 2015-02-15 23:06:44 följande:

    snurrigt med andra ord...(-: har mina egna ord för saker ....klart hon kan svara riktigt   om hon vill.....


    Kanske men tror hon är feg och inte vågat säga som det är.
  • Inchthing
    Anonym (Bryt helt!) skrev 2015-02-16 06:39:22 följande:
    Hej, nu har jag läst allt i din tråd. Du har faktiskt svaren här i denna kommentar. Hur kan hon säga så till dig och samtidigt dejta en ny? Varken rätt mot dig eller den nya killen. Det hon gjort /gör mot dig kommer hon att göra mot honom. Svaret är att den här tjejen saknar känslor för dig och honom och alla killar hon träffar. Du skrev att hon inte känner något efter hon haft sex. Det är det enda ärliga svar du fått av henne. Den känslan du fick av dom orden fick dig att backa lite. Det är så vi gör när vi ger av oss själva och inte får något tillbaka. För dig handlade er intima stund om mer än bara sex. Något fint för dig, men bara sex för henne.

    Den här förvirring du känner när det gäller henne, kommer att fortsätta om du har kontakt med henne. Hon vill inte släppa dig helt, därför säger hon att det inte är över än, och hennes sms till dig. Allt som sker är enbart på hennes villkor. Tankar hos dig om att du vill ta avstånd , obesvarade frågor och att det känns sjukt alltihop , tyder på att hon kör sitt eget race.

    Et spel där det är bara hon som gäller utan hänsyn till någon annan. Det är inte viktigt för henne att hon sårar dig eller den nya "lyckliga" killen, så länge hon är drottningen och ni hennes spelpjäser, får ni vara med. Du har visat att du inte vill vara en del av hennes spel och då är du ointressant gör henne.

    "K" var inne på, att om hon inte har känslor då är hon mytoman. Båda sakerna stämmer in på henne. Hon är inte ledsen utan använder sig av det för att ursäkta sina handlingar inför dig, när du konfronterat henne.

    Hon har fått dig på kroken samma.på samma sätt. Du har lyssnat på henne och tyckt synd om henne, förutom att du känt dig attraherad av henne.

    Här har denna tjej även använt sig av sin kvinnliga list , med stöd av sin brist på empati. Det är därför hon kan köra på utan hänsyn till dig eller någon annan. Hon manipulerar och ljuger för sina offer.

    Nej, hon är inte ett oskylfigt offer. Hon vill bara få dig att tro det för att kunna få som hon vill.

    Du hjälpte henne mycket. Det är enda anledningen hon vill ha dig i sitt liv. Utnyttja och bedra andra är hennes motto. Personer som hon dras till är empatiska människor, därför att de är lättast att utnyttja. Hon vet att du vill få andra att må bra.

    Egentligen tycker hon inte om personer med empati, då hon anser att de är svaga och hon saknar det själv. På det sättet "mår hon inte bra" alltså av förakt och avundsjuka gentemot empatiska personer.

    Hon är nöjd med vem hon är, men vill ha allt som är till nytta för att ge henne den bekräftelse hon ständigt vill ha. Hon är nämligen BÄST!

    Ta därför avstånd från henne! Låter det fint och kärleksfullt det hon säger, då kan du vara säker på att hon vill håva in dig som ett byte . Hennes ord betyder ingenting. Du är klok och har känt att något är fel, därför vill du inte svara henne. Fortsätt så och kom ihåg hur hon varit mot dig så att du kan vara bestämd med att ha avstånd till henne.

    Tjejen saknar empati, det styr hennes handlingar i att upphöja sig sjäv och samtidigt trycka ner andra. Var tacksam att du inte fastnade ännu mer i hennes grepp. Lyssna på dina känslor. Du har rätt om henne, hon är inte sund. Läs på om psykopati, kanske du känner igen det här beteendet hos tjejen. Det är lättare att stå för sina beslut om man förstår vad det handlar om. Dock är det så, om man inte mår bra i ett förhållande oavsett diagnos/orsak ska man dra sig ur. Lycka till!
    Det mesta du skriver om allt stämmer spot on, förutom att jag VET med största säkerhet att hon mår inte bra i sej själv.
    Varje gång vi bråkade så återkom svaret hon mår dåligt, hon vill vara snäll mot allt och alla men det går inte och att hon utnyttjar folk till egen vinning är inget hon ens skulle fixa, hon är inte den personen, hon har blivit mobbad i många år så nej hon är inte en sån person som kan utnyttja folk det är jag säker på men det spelar ingen roll i detta fallet

    men ja allt hon gjort är så fel det bara kan bli, jag känner mer och mer att minussidan är mycket större än plussidan, och hon skulle aldrig lyckas bevis för mej att hon vill ses för att det skulle bli mer mellan oss, hon är den personen som ger upp allt för lätt och det grundar jag på hennes dåliga ursäkter hon gav mej för att inte vilja ses mer...jag gjorde mycket för henne och sonen och kan varken säga eller göra mer.
    Hon vet vad jag känner, men jag kan inte göra eller säga mer, detta ger mej inte mer än negativa tankar och det tar så mycket energi och så ska det inte vara.

    Tack för dina ord..
Svar på tråden Tankar kring ex-dejts beteende