Inlägg från: Anonym (stumpan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (stumpan)

    Fler som försöker nu i mars?

    Jag och min gubbe har börjat försöka nu med att få till en 3:a hoppas att mensen inte kommer nu i slutet på mars. Lycka till allihopa håller tummar och tår för er att det blir ett plus för er snart.

  • Anonym (stumpan)
    CarolineJB skrev 2015-03-16 11:09:17 följande:

    Hoppar också in här! Vi har försökt sedan december förra året och den här gången hoppas vi verkligen på ett plus! Vill inte bli besviken igen... Har ägglossning snart och bebisverkstan är igång så än så länge känner jag mig hoppfull. :) 

    Hur gör ni? Går ni efter någon särskild metod? Ägglossningstest? 


    Jag förstår dog med besvikelsen. Jag gjorde ett test igår för jag har mått så illa ett par veckor men det var negativt samtidigt som jh var nervös över att det skulle visa positivt och så gjorde det inte det. Vi gör inga tester och jag vet inte hur man räknar ut när ägglossningen ska vara så vi typ bara kör på och blir det så blir det Lycka till
  • Anonym (stumpan)

    Jag och min man började försöka nu efter mensen i februari och den ska komma denna helgen Om inget annat hänt ???? men gjorde ett test nu i morse och det var negativt kan ju hoppas på att jag bara gjorde ett för tidigt. Håller tummarna för dig att din mens inte kommer. Hur många barn har du sen innan?


    Anonym (Mia) skrev 2015-03-28 06:42:40 följande:

    Har försökt sen september och hoppas nu på att mensen inte kommer nästa vecka!!


Svar på tråden Fler som försöker nu i mars?