Inlägg från: Anonym (Hilly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hilly)

    Från man till kvinna

    Vad skönt att läsa sådant här, hoppas fler berättar sina berättelser.
     Jag själv är inte så vuxen än men har det tufft just nu. Jag vill verkligen vara med min sambo, men samtidigt inte, har längtat efter kvinnor hela tiden. När jag var femton, oskuld, oerfaren var det bara tjejer som intresserade mig. 
     Fick dock en pojkvän, inte den mest vanliga typen inte haha, vi är goda vänner nu, jag älskade honom otroligt. Var sedan singel ett tag men tänkte inte så mycket, festade och njöt av livet, hade en del killar efter mig och det var ju kul.
     Sen hade jag och en tjej lite tarvligt sex, eller vad jag ska kalla det, var ingen stor grej för mig, konstigt nog, men jag gillade det och ville ha mer. 
     Innan jag träffade min sambo var jag nästan helt inställd för att vara med tjejer, jag hadfe bara fått halva inne under singelperioden utöver de få stunderna som avbröts. Blev så osäker, är blyg och vågar inte ta för mig.

     Jag och sambon fick barn så jag hade annat att tänka på. Tänkte på tjejer lite till och från, längtade men det var lugnt. Men nu BOM sedan nyår har det varit konstant och blir värre. Träffade en tjej då som påminde mig om att jag ju faktiskt gillar tjejer också. Sedan den dagen har jag sett tjejer och kvinnor överallt, på ett helt nytt vis, nästan fått för mig att gilla/tycka om/vara intresserad av en också, fast jag försöker säga nej till min hjärna.

     Hade ju tänkt att det får vänta, livet är långt. Jag var helt okej med det men nu är det upp och ner hela tiden. Vissa dagar känns det bra, som om jag överlever, medan andra är helt outlidliga. Sedan jag var liten har jag varit otroligt fascinerad av tjejer tillsammans. Vill inte stämpla mig, så kallar mig queer. 

     Hatar att inte veta vad som bara är i mitt förvirrade psyke eller faktiskt verklighet. Hur kan alla andra verka så säkra hela tiden? Hur länge pågår låtsatstankar? Påverkar de hjärtat att hoppa till, kroppen att darra och ibland underlivet att pirra? Måste söka vård, det förstår jag ju. Tänker bara om någon vill hjälpa med funderingar. Osäker och vilsen här.

Svar på tråden Från man till kvinna