• jagjag

    Riktiga symtom eller bara Lutinus??

    Är inne på ruvardag 12 och rejält modfälld. Har insett att allt jag känner antagligen bara beror på Lutinus, alla biverkningar som står kan ju också vara tecken på graviditet. Känns deppigt att inte kunna lita på sin kropp, vilket jag iofs inte kunnat göra tidigare heller uppenbarligen, men hade jag inte tagit Lutinus nu så hade jag typ inte ens behövt ta ett gravtest för att veta att jag var gravid. Tjuvtestade imorse också, negativt, och jag vet att det är tidigt men jag ville bara få nåt annat att tänka på än mitt skitjobb... Förlåt, deppigt inlägg. Hur håller man lågan och hoppet uppe??? Ni andra ruvare, hur mår ni så här runt rd 12?

  • Svar på tråden Riktiga symtom eller bara Lutinus??
  • jagjag

    Usch, vad tråkigt!! Men det behöver ju inte vara kört än, har läst att många blöder ganska rejält i början av grav... Jag har inte haft en droppe blod än, imorgon ska min "riktiga" mens komma, om det hade varit en vanlig cykel.

  • jagjag

    jag har också testdag den 16/3 men tänker ta ett test på söndag, vill inte få positivt eller negativt besked och sedan skynda iväg till jobbet...

    Den första tiden hade jag väldigt ont i magen och tänkte att det nog var ett bra tecken men det har nästan gått över nu så det berodde nog på äp. Mina boobs växte jättemycket i början och det syntes verkligen eftersom jag eg har tiny boobs. Nu har det avstannat men de är fortfarande ganska ömma. Har börjat få annorlunda flytningar (förlåt, äckligt) men annars känner jag inget. Jo, har gråtit väldigt mycket senaste veckan men det är nog mest för att mitt jobb är skit just nu. Och så är jag ohälsosamt negativ, haha.

    Kul att ni svarat! ????

Svar på tråden Riktiga symtom eller bara Lutinus??