Inlägg från: Hegeltegel |Visa alla inlägg
  • Hegeltegel

    Hur ska jag hitta en kk?

    regga dig på happypancacke tex den är gratis och inte så mycket krångel. Bläddra runt där och läs andras profiler så blir du kanske lite inspirerad om hur du skall formulera din text.
    Jag har själv träffat flera riktigt trevliga och vettiga tjejer där så det skall nog gå för dig också. Jag tror du skall undvika att skriva om sexet i presentationen för att du inte skall fullständigt drunkna i uppvaktningar. Koncentrera dig lite på det som du vill göra och är intresserad av, om du tex gillar konst så leta efter någon som också gör det så kan ni pladdra lite runt det.
    Lycka till!

  • Hegeltegel
    Anonym (Längtar) skrev 2015-03-15 13:57:15 följande:
    Ok, tack för tipset! Det låter bra. Hur ska jag göra med bild då? Behöver man visa ansiktet så att folk kan känna igen mig? Eller kommer potentiella dejter tro att jag inte visar hela mig för att jag inte är så snygg?

    Hermione, bra tips du också! Tror jag ska skriva att jag söker vänner då, nya bekantskaper. Kan länka hit sen så kan ni få ge synpunkter, hehe. Tänkte göra en rätt så anonym sida.

    Tinder, är det gratis? Badoo och HP har jag hört talas om bara.

    Och nej. För att få till något med mig går det inte bara att skriva och fråga om jag vill ha camsex helt random. Sånt går fet-bort. Du som skrev det kan ju ta till dig några av tipsen i den här tråden.
    Tinder känner jag inte till men på HP kan du ha bilder som är dolda dvs att du visar dom för de du själv väljer.
    Tyckte själv att det var läskigt att visa sin bild men det motståndet övervanns efter ett tag. Jag blev visserligen igenkänd några gånger, men de som gjorde det var ju ute i samma ärende så...
Svar på tråden Hur ska jag hitta en kk?