Inlägg från: Bakslag |Visa alla inlägg
  • Bakslag

    Har du förtroende för regeringen?

    Nä, inte alls. Varför ska man ha förtroende för en socialistisk regering? Det har ju aldrig funkat med den skiten innan, så varför skulle det funka den här gången?

    Människor är starka, inte politiska inrikningar som trycker ner dem,

    Kollektiv är bara en svaghet!

  • Bakslag
    KillBill skrev 2016-09-15 08:36:52 följande:

     


    I TV 4 intervjun så pratar AKB om att man måste sluta demonisera SD och hon väljer att betona meningsskiljaktigheter i stället för att betona att SD är ett rasistiskt parti (vilket AKB påpekade i Agenda en vecka innan). Det tycker jag är lite fladdrigt.

    Det hade varit intressant om TV4 reportern hade ställt frågor om AKBs inställning till SDs rasism. 


    Det här är en jävligt intressant fråga. Jag tycker inte att någon ska samarbeta med SD. Alla måste dock samarbeta för att lösa de problem som tydligen finns eftersom SD har en ganska stor procenstandel av rösterna. Jag tar det dock för otroligt att en så stor procentandel är dumma i huvudet. Med en hållbar politik där alla har en plats och myndigheter klarar sina uppgifter ger inte SD många röster. En önskedröm men den måste ju va målet.

    Snacket om rasism är helt överdrivet och handlar mer om rädsla, otydlighet och en oförmåga att se att människor gjorde ett dåligt val sist det begav sig grundat på detta. Det ska man inte pissa på folk för, det får de etablerade partierna och naiva socialisterna ta på sig.
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-09-15 15:59:44 följande:
    Kanske, men jag uppfattar det mer som att hon sparkar in (halv)-öppna dörrar. 

    Jag störs åtminstone inte av att man behandlar SD:s riksdagsledamöter anständigt, men det innebär inte att man samarbetar med dem. 

    Det finns en otydlighet, visst. Och den handlar väl om hur man definierar samarbete, att föra politiska samtal med SD och förankra förslag genom att anpassa förslagen ser jag som samarbete. Där uppfattar jag det som att det är Björklund och Bush Thor som är mer otydliga än Kinberg Batra.

    Fast Björklund är nog rejält skadeskjuten nu och kommer förhoppningsvis att hålla sig lugn ett bra tag framöver för att få ha kvar posten som partiledare så länge som möjligt.
    Ingen ska strykas medhårs. För att citera till 50%, varken skrikvänster eller skrikhöger...

    Eller gillar vi röda som förtrycker sina medborgare?
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-09-16 09:01:21 följande:
    Märklig fråga.

    Den får du väl besvara själv eller också lära dig lite om personliga pronomen och byta ut ditt "Vi" mot ett "Du" om din avsikt var att fråga mig om jag gillar röda som förtrycker sina medborgare.
    Det va där skon klämde alltså.... Fast det visste jag redan, så det va rätt dumt att ens ställa frågan.

    Lärare i inhemska språk?
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-09-17 23:16:19 följande:
    Om du är lärare i inhemska språk så borde du dels känna till skillnaden mellan "du" och "vi" och dels veta att alla språk är inhemska där de inte anses vara främmande.

    Dessutom borde du veta om du är det eller inte. Men jag gissar att du undrar om du är lärare i svenska eller något av de erkända minoritetsspråken i Sverige. Den frågan kan jag inte besvara säkert, men en kvalificerad gissning från min sida är att du inte är språklärare.
    Det är rätt jobbigt när andra sållar in dig i ett fack eller hur?

    Känn på den lite istället för att vingla ut i oväsentliga funderingar om det svanska språket.

    Det kanske du borde tänka på lite innan du bestämmer dig för att sortera in alla som inte har din åsikt i ett skrikhöger eller SD-klan fack.

    Detta är dock ett typiskt socialistiskt drag där man outtrycker saker som "de där har inte poletter trillat ner för".

    Både arrogant och irriterande. Så känn på den lite till.

    Jag skriver snabbt och skiter i stavningkontroll. Då får man fram vad man vill ha sagt direkt utan krussiduller och lektioner i den svenska språket. Testa du också!

    Och nej, hoppa över det, jag röstade inte på SD i sista valet.
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-09-17 23:35:23 följande:
    Du frågade alltså "Eller gillar vi röda som förtrycker sina medborgare". Förväntar du dig verkligen ett seriöst svar på dina insinuationer?

    Nej, jag är socialdemokrat och demokrat.
    Bakslag skrev 2016-09-15 19:26:25 följande:
    ..

    Eller gillar vi röda som förtrycker sina medborgare?
    Jo, det är rätt tydligt.

    Det kan du gärna få vara, men som ett exempel pekade du ut mig som tillhörande av Familjelivs "invandrarfientliga" grupp när jag tyckte att kemisk kastrering vore lämpligt för sexuella övergrepp på unga tjejer. Jag har aldrig lagt mig i eller gett mig in i diskussionen om etnisk härkomst på förövare osv. Jag gillar inte kriminella helt enkelt. Vad i helvete har det med invandringsfienlighet att göra?

    Det är i så fall något du valt att läsa mellan raderna. Och som sagt, jag skriver direkt och inte mellan raderna. Det är ju helt jävla ointressant att läsa sånt. Det är ju för politiker...

    Men kör på, anmäla och sånt skit kan de som inte står för sina åsikter hålla på med.
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-09-18 01:41:00 följande:
    Anmäla?

    Jag anmäler sällan och om du inte brukar länka till avpixlat så har jag inte anmält dig.

    Det låter märkligt att jag skulle ha kallat dig invandrarfientlig för att du anser att kemisk kastrering vore ett lämpligt straff för våldtäktsmän. Om du skriver så direkt så kan du ju också lämpligen länka till den tråd där jag kallar dig invandrarfientlig.
    Enkelt att svara på:

    www.familjeliv.se/forum/thread/76761247-hur-fa-slut-pa-taffsandet-och-valdtakter-pa-festivaler/26

    #258
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-09-24 00:35:38 följande:
    Ok. Det handlade alltså om semantik. Du behöver inte tro mig, men det är en oerhörd skillnad mellan benämningen invandrarfientlig som du påstår att jag använde och invandringskritisk som använde.
    Bakslag skrev 2016-09-23 22:39:35 följande:
    Enkelt att svara på:

    www.familjeliv.se/forum/thread/76761247-hur-f...

    #258
    Haha
    ...served in a company of heroes
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?