Inlägg från: gabi1969 |Visa alla inlägg
  • gabi1969

    Har du förtroende för regeringen?

    Jag har alltid tyckt att det är viktigt att rösta. Har röstat på S och V. 1985-2014 har jag röstat. Har även röstat på SD 2010-2014. Men nu har jag bestämt för att rösta blankt. Sverige är förstört dagens politiker är värdelösa. Sverige är förstört. Värre kommer det att bli. Den välfärd vi hade fram till 90-talet kommer inte att återupprättas. EU-medlemskapet har skadat Sverige. Vi har aldrig haft sämre politiker. Allt är förstört. Skola vård omsorg arbetsmarknad försvaret synen på familjen moral heder allt är förstört. Det spelar ingen roll vem som styr Sverige. Det är så mycket de är överens om. Höger vänster finns inte längre. Allt är så tydligt. Det finns en agenda där det är meningen att det som sker ska ske. Allt är ett spel. Etablissemanget håller ihop. Massmedia kulturprofiler politiker fack arbetsgivare EU alla är skyldiga. Hela Europa faller ihop. Öststaterna inom EU inser det. De har varit förtryckta av KOMMUNUSMEN. Tänk att människor är så dumma. Inte konstigt att nazism kommunism o religioner kan få stort inflytande. Nä jag har inget förtroende för politik eller samhället längre. Det finns inget kvar av Sverige längre. Inte det Sverige jag växte upp i...det har inte perfekt då heller men fan så mycket bättre. Framtiden är inte ljus.

  • gabi1969

    Alla politiker lovar att allt ska bli bra. Det har det inte blivit. Alliansen har inte skapat ett bättre land. S+MP har inte skapat ett bättre land. Alla skyller läget på de andra partiernas regeringsår. Så jävla sjukt.

    Nya dumma argument ?Ställ inte grupp mot grupp?!!!

    Men för fan alla kan inte få allt. Därför måste man prioritera. Skatten som vi betalar måste vara realistiskt utifrån vad vi får för pengarna. Jag vill hellre prioritera pensionärerna istället för flyktingar. Bostäder ska gå till studenter och svenskarna likaså jobben.

    Vi ska inte ta in arbetskraft som utför jobb vi själva kan göra. Skolan ska vara fostrande och krävande så att eleverna blir bra medborgare. Inga socialfall redan vid 20 års åldern. Invandrare ska anpassa sig. Brottslingar ska få kännbara straff. Grova brott ska leda till utvisning. Skit samma vad som händer brottslingen. Jävla Kalle Ankaland Sverige är. Det ska inte gå att överklaga ett beslut om utvisning.

    Besked om ett PUT ska ske inom 2 månader. Då är personen omhändertagen i förvar. Utvisningar sker i det tysta för att förhindra fritagning o kravaller. De som får PUT ska få all hjälp o stöd de behöver. Bara kvotflyktingar och endast de som har liknande religon kultur ska kunna söka asyl.

  • gabi1969

    De äldre har arbetat och har betalat skatt.

    De har gjort rätt för sig och ska ha bästa tänkbara ålderdom. Hur kan man skylla på att de är för många?

    Varför har man inte samma argument om antalet flyktingar? Det är isåfall mer korrekt. Blir inte flyktingarna också äldre? Väldigt få utav flyktingarna kommer att få en pension det går att klara sig på. Lösningen kommer att bli bidrag upptill pensionen. Det kommer att kosta miljarder. Vad är lösningen? Skattehöjningar neddragningar på många områden i samhället? Kanske båda alternativen.

  • gabi1969
    Felicia86 skrev 2015-03-21 14:27:05 följande:

    Den rödgröna minoritetsregeringen var ganska ifrågasatt redan från början. Sedan har svikna vallöften och skandaler bara rullat på, både från S och Mp. Personligen tycker jag att denna regeringen är den bedrövligaste Sverige har haft i modern tid.

    Spännande att se vad ni tycker här inne, brukar ju vara en överrepresentation av vänsterradikaler här så förväntar mig ändå ett starkt försvar för denna flumregering...


    Jag håller med dig denna regering är den sämsta jag kan minnas. De borgerliga åren 76-82 var inget jag kommer ihåg jag var 9-15 år då. Men i efterhand har jag förstått att det krisade i samarbetet många gånger bla pga kärnkraften kanske pga annat också.

    Jag är inte borgerlig men det var stabilt under de 8 åren som alliansen styrde. På 70-talet var det stora kriser i hela världen och sossarnas politik kom i kapp då det var dags att betala för det sossarna delvis ställt till med.

    Ett mönster jag har noterat är att alliansen städar upp efter sossarnas politik men Sverige får andra problem istället. Sen kommer sossarna tillbaka drar nytta av alliansens städning och så börjar det om. dagens sossar återställer aldrig sjukersättningar A-kassa och andra förmåner men kritiserar alliansen när de försämrar dessa system.

    Sossarna påstår alltid att statens finanser är goda när de har regerat några år. Allt är bra allt flyter på. När de tog över påstår de att det var underskott kris och elände. På 3-4 år påstår de att de har fått fart på industrin skola vård omsorg är bättre än någonsin. Arbetslösheten är sjunkande aldrig har så många varit i arbete lögner lögner och ännu mera lögner. Nä jag litar inte på regeringen. Om SD hade blivit tillfrågade hade de kunnat regera tillsammans med både S och alliansen.

    Att ta avstånd från SD är fel. Jag tror SD får 16-20% i årets val. Då tvingas det fram helt nya samarbete mellan blocken. Några partier kan åka ur riksdagen. Hoppas MP åker ur.

    Idag har alla partier blivit så förändrade från hur de var tidigare att jag inte känner igen dem. Mest har centern förändrats.
  • gabi1969

    Lågutbildad????? Vad betyder det? Är man bättre klokare mer intelligent för att man har gått högskola/universitet?????

    Jag tjänar 450,000kr om året, visserligen arbetar jag natt och en del övertid. Jag tjänar mer än många akademiker och anser mig vara gatusmart. Röstar på SD sedan 2010. Att se samhällsutvecklingen och förstå problemen är att vara gatusmart. Lågutbildad JA i mångas ögon men fan så mycket smartare om jag själv får säga det

  • gabi1969

    Jag förstår vad som menas med högutbildad. Det man nu vill göra från etablissemanget är att påstå att lågutbildad betyder obildad...dvs SD är rasister röstar du på SD är du rasist, obildad och okunnig.

    Samma påstods om de som röstade på socialdemokraterna, de var obildade och röstade fel. Hela dåtidens etablissemang stod enade mot facket och socialdemokraterna. Folkets hus byggdes för att S skulle kunna ha en samlingslokal. Många gånger vägrades de att hyra lokaler. Tom kyrkan var emot S och facket.

    Tråkigt att S nu blivit de som tillhör etablissemanget och själva stänger ute ett parti.

  • gabi1969
    Padirac skrev 2018-05-15 18:27:26 följande:

    Du tycker det är rätt att jämföra en folkrörelse för arbetares rättigheter, rösträtt, arbetsvillkor mm  med SDs rasism 


    Det är mer en principfråga. Vad som är rätt och fel beror på vem som får frågan. Folket reste sig och krävde förändringar utan att revoltera. Välståndet i Sverige bygger på rättvisa och en sund fördelning. Det är tackvare S och facket. Men någonstans någon gång gick de vilse och blev något annat. Fler har förstått detta därför minskar förtroendet. Många äldre som levde och kan minnas gamla tider har gått bort nya generationer tar det goda samhället för givet. De inser inte hur samhället såg ut innan S och facket byggde rättvisa.
  • gabi1969

    Ja, det är så jag menar. Vänstern har gått vilse och är på väg mot anarkism. De är självgoda med dubbelmoral och är fulla med motsägelsefullheter.

    Men jag vidhåller att socialdemokraterna o facket byggde rättvisa och välstånd. Men idag är de vilse i pannkakan.

  • gabi1969

    Ja, det är så jag menar. Vänstern har gått vilse och är på väg mot anarkism. De är självgoda med dubbelmoral och är fulla med motsägelsefullheter.

    Men jag vidhåller att socialdemokraterna o facket byggde rättvisa och välstånd. Men idag är de vilse i pannkakan.

  • gabi1969
    Gabbe75 skrev 2018-05-15 22:45:04 följande:

    Du har uppenbart inte läst någon av de artiklar jag länkat till. Ditt svar är total god dag yxskaft


    Länder som har ett fullt ut mångkulturellt samhälle är en kokande gryta. Konflikter hat och splittring. Länder som har en stor majoritet av sekulariserade invånare är mer stabila och trygga. Finns inga konflikter i Sverige Norge Danmark Finland island som i GA Jugoslavien. MÖ är ett inferno av hat hot o våld. Tyvärr så splittrar religion människor. SD har uppmärksammat det faktum och det har inget med rasism att göra. S och centern har ju ett förflutet med sin rasbiologi och steriliseringar. Man ska inte kasta sten i glashus.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?