Inlägg från: theotherone |Visa alla inlägg
 • theotherone

  Har du förtroende för regeringen?

  Viktor1988 skrev 2021-07-29 12:33:27 följande:
  alla vänstermänniskor klassas som säkerhetsrisk idag av Säpo
  Nog för att jag läst mycket tokigt på Familjeliv på sistone, men det här tar ju priset. Tror du på fullt allvar att alla de hundratusentals personer som röstar på V klassas som en säkerhetsrisk av SÄPO?
 • theotherone

  Ja, efter att ha sett de olika partiledarna prata under Almedalsveckan står det helt klart att S är det vettigaste alternativet. De var det enda av de mer etablerade partierna som faktiskt pratade om vad de vill göra, och som även är genomförbart. Statsministern ägnade även befriande lite tid åt att prata om högeralternativet, utan fokuserade på vad S vill göra, och hur de ska göra det.

  Ebba Busch ägnade stor av tiden med att prata om hur mat-, el- och drivmedelspriserna på något vis är den svenska regeringens fel, och verkar helt och hållet ha missat att situationen är likadan i hela västvärlden. Hon vill även bebygga vår dyrbara åkermark med fler villor(???), bara för att fler ska få bli medelsvensson. WTF? Hur hjälper det att få ner matpriserna? Fullständigt verklighetsfrånvänt, och rent röstfiske för att få C-röster till KD.

  Jimmie Åkesson målade upp en bild av en nation i kaos, där i princip ingenting fungerar, och jag undrar lite grann vilken värd han lever i. JÅ presenterade heller inga förslag alls i sitt tal på hur SD vill åtgärda problemen, utan ägnade sig enbart åt smutskastning. Jag är den första som ställer upp på att Sverige har problem med kriminalitet, klanmentalitet och parallellsamhällen i utsatta områden, men JÅ får det att låta som om hela landet står på ruinens brant. Ren smutskastning av vår nation, i politiskt syfte.

  Det är inte så jag anser att politik ska bedrivas. Man behöver presentera sin vision för hur man vill att landet ska styras, och visionen behöver vara rimlig, genomförbar. Att bara stå vid sidlinjen och kasta skit på domaren - det är oansvarigt och inte ett dugg betryggande.

 • theotherone
  KillBill skrev 2022-07-16 12:43:27 följande:

  Detta parti vill Moderaterna ha som framtida regeringsunderlag.


  Väljarna bryr sig tyvärr inte. Det var många som trodde på väljarflykt från högern när KD och M började närma sig SD, men de har ju snarare ökat i opinionen sedan dess. Åh, ljuva 1920- och 30-tal - historien upprepar sig. Obestämd
 • theotherone

  Nej, det var inte alls det jag syftade på, och det tror jag du vet innerst inne.

 • theotherone

  Jag har alltid hyst en viss respekt för vår residenta Slayerbassist, men när han börjar länka till SD Riks, då börjar jag tvivla. 😁

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?