Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Har du förtroende för regeringen?

    Harry H skrev 2018-04-07 17:06:55 följande:
    Njae, det är faktiskt förbjudet att uttrycka åsikter som innebär hets mot folkgrupp. Jag tycker det är kontrproduktivt att ge dessa indivder tillåtelse att demonstrera.
    Jag tar för givet att de blir lagförd om de bryter mot lagen. Fram till dess att de bryter mot lagen har de samma rättigheter och skyldigheter som alla andra.
  • nattuw
    Abegayle70 skrev 2018-04-09 15:02:57 följande:
    En fråga:

    Tycker du att det är motiverat att en organisation som varje gång de fått demonstrera enligt önskemål ställt till med oreda, ska få lov att demonstrera enligt önskemål?
    Av de tv-bilder jag sett tycks det som om det oftast är "motdemonstranter" som ställer till oredan. Det oavsett vilken sida som är demonstrant respektive motdemonstrant.
  • nattuw

    Ett antal ministrar, bland annat Mikael Damberg, anser att problemen runt Svenska Akademien är så allvarliga att de måste ta tag i saken genom att posera i Knytblusar.

    Och vem kan undvika att hysa förtroende för en regering med ministrar så fulla av handlingskraft, god smak och snille att de istället för att ägna sig åt populistiska utspel bestämmer sig för att klä sig i knytblus och posera i sociala medier. En så kraftfull åtgärd kommer säkert inte bara att lösa problemen runt Svenska Akademien utan också avvärja den eventuella kris som skulle kunnat drabba nobelpriset och i förlängningen även bilden av Sverige.

  • nattuw
    nihka skrev 2018-05-07 10:04:33 följande:
    Varför ska särskilt kristna, yazidier, mandéer och andra minoriteteter i Irak och Syrien uppmärksammas när IS dödade ALLT i sin väg som inte var IS?
    Varför har du något emot att folkmord på minoriteter i Irak och Syrien uppmärksammas?
  • nattuw
    nihka skrev 2018-05-08 20:56:02 följande:
    Varför har du något emot att folkmord på majoriteter i Irak och Syrien uppmärksammas?
    Så skälet till att du inte vill att folkmord på vissa minoriteter skall uppmärksammas är alltså så grumliga att du inte kan eller vill svara.
  • nattuw
    nihka skrev 2018-05-08 22:04:35 följande:
    Så skälet till att du inte vill att folkmord på vissa majoriteter skall uppmärksammas är alltså så grumliga att du inte kan eller vill svara.
    Vilka är de majoriteter du tänker på och passar de morden in på definitionen av folkmord?

    Jag förstår att du föredrar att hålla dig till motfrågor och enkla enradare, vilket nog är klokt, men jag är lite nyfiken då jag inte tidigare sett att mord på en majoritetsbefolkning klassats som folkmord. Det oavsett vad man för övrigt anser om massmord.
  • nattuw
    nihka skrev 2018-05-09 11:15:18 följande:
    Hela den övriga befolkningen i Irak och Syrien.
    Vilken folkgrupp/vilka folkgrupper i Irak och Syrien är det som du inte anser har fått tillräcklig uppmärksamhet?
  • nattuw
    Gabbe75 skrev 2018-05-13 20:37:59 följande:
    Det är ett himla tjatter om att det enbart skulle vara lågutbildade män som röstar på SD.
    Många uttalade SD motståndare föraktar lågutbildade och lantisar. Vilket gör att de använder "lågutbildad" (och inte sällan dessutom "lantis" eller någon synonym därav) som en förstärkning för att riktigt visa sitt förakt gentemot SD, SD-sympatisörer samt de som inte är lika renläriga SD-motståndare som de själva.
  • nattuw
    nihka skrev 2018-05-14 22:49:35 följande:
    Hela den övriga befolkningen.
    Vilken folkgrupp/vilka folkgrupper i Irak och Syrien är det?
  • nattuw
    nihka skrev 2018-05-15 21:09:22 följande:
    Det är fortfarande den övriga befolkningen.
    Vilken folkgrupp/vilka folkgrupper i Irak och Syrien är det?
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?