Inlägg från: Världsmedborgare |Visa alla inlägg
  • Världsmedborgare

    Har du förtroende för regeringen?

    Flash Gordon skrev 2017-03-18 08:39:50 följande:
    Hon är vekligen en urusel minister.

    Har ansvarar för en fråga av stor vikt för Sveriges säkerhet och antingen inte förstår den eller helt enkelt bara inte bryr sig om den.
    Hittar du verkligen inget som inte bara är det vanliga gnället på regeringen?
    Nåt som verkligen är en fråga där Alliansen har nåt vettigt och bra att komma med, och som skulle kunna tänkas göra skillnad för Sverige, svenskarna och gärna då nåt som förbättrar vår välfärd?
    Frågor som inte kommun och landstingspolitikerna har huvudansvaret för.
     
    Eller gör regeringen så bra ifrån sig, att allt som nu återstår, är att gnälla på en dåligt briefad minister?

    Att regeringen sköter sig utmärkt, det får vi bevis på mest varje dag, både i verkliga "siffror" och från sakkunniga inom och utom landet.
    Men nån fråga där Alliansen har förslag som slår det regeringen nu gör, det måste väl ändå finnas, eller?

    Själv tycker jag Alliansen allt mer verkar missa vad svenska folket har för krav och synpunkter i de flesta frågor som rör vardagen.
    Det närmaste som går att påstå är oppositionspolitk är i de frågor dom är överens med regeringen, dock med den skillnaden att Alliansen alltid vill se mer eller fler, alltså mer pengar och fler anställda.

    Och det kan dom förstås ha rätt i, men när dom "glömmer bort" att tala om hur det ska gå till rent konkret, ja då saknar dessa krav värde, det blir bara populism, och det har de flesta av oss fått nog av, och det med råge.

    Inte ens i den nu aktuella frågan om pensionsfonderna visade Alliansen upp en vilja att förändra och förbättra för alla oss som vill sköta valet av fonder själva.
    Nää, för precis som vanligt så valde Alliansen att köra stenhårt med "gnälllinjen", och vill inte alls minska antalet fonder till ett för oss fondsparare hanterligt antal av utvalda, välskötta fonder med låga avgifter.

    Nä inte då, antalet fonder ska inte minskas, det är bra som det är, det räcker med bättre regler tycker Alliansen.

    Ett helt obegripligt förslag/påstående från Alliansen, då antalet fonder idag är så många (ca 850 olika, om jag minns rätt) att inte ens den mest påläste och duktige fondexperten har möjlighet att överblicka eller sätta sig in i utbudet.
    Så för att det ska bli hanterbart för alla som vill välja fonder själva, så är det ett absolut måste att minska antalet.

    Att reglerna ses över samtidigt som det görs ett urval och minskas i fondutbudet, det ser jag som självklart.
    Det Allra sysslade med, är inget som får hända igen, men enbart regeländringar räcker inte, antalet fonder måste ner, allt annat är fel.


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare

    Jag kom på att L faktiskt har ett par egna förslag.
    Ett är att sänka bolagsskatten till 15% för att stärka våra företags konkurrenskraft.

    Men det tvivlar jag nån tycker är en bra idé, då bolagsskatten redan ligger i nivå med EU-länderna och lägre än OECD-länderna, och även i nivå eller lägre jmf med de flesta andra jmf-bara länder.
    Själv ser jag förslaget som ren populism och inget som främjar välfärden för oss svenskar.
    Tvärtom så riskerar vi att få dra ner på "förmåner" i framtiden, när Sverige går sämre och vi då får lägre skatteintäkter från bolagen.
    Då kan det bli frågan om indragningar på "förmåner" som vi alla ser som en del av välfärden.

    Det andra förslaget från L, är att vi/staten ska sluta bygga bostäder, och använda alla dom pengarna till att köpa vapen istället, som en anpassning till NATO nivå på vår försvarsbudget.
    Enligt L så är de penger vi nu använder till bostadsbyggande helt onödiga.., hur dom tänker där, när det bevisligen är sån stor bostadsbrist, det är då för mig helt obegripligt.

    Jag tvivlar även på att det förslaget från L, kan få värst många ja-sägare bland politikerna i Sveriges Riksdag.
    Och hos svenska folket så kan jag inte tänka mig annat, än att dom gissar på att Jan Björklund fått hjärnsläpp, när han vill lägga ner vårt bostadsbyggande och köpa vapen istället. 


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    Tom Araya skrev 2017-03-29 11:39:41 följande:
    Nu ska bilskatterna höjas. Typiskt sosse-tänk att alla problem ska lösas med högre avgifter och skatter...
    I det läge som råder på bostadsmarknaden borde man väl istället stimulera till att folk kan bo längre ifrån städerna, istället för tvärt om!?

     


     
    Så här tömmer den nya bilskatten din plånbok

    Regeringens förslag till ny bilskatt blir dyrt för alla.


    Den nya skatten slår hårt mot bensin- och dieselbilar under de tre första åren.


    En helt vanlig Volvo kan få en skattehöjning på flera tusen kronor.

    www.expressen.se/motor/bilnyheter/sa-har-tomm...


    Lite osäker på vad som avses, med det gäller väl inte redan registrerade bilar, om jag förstått det rätt?
    Folk får vänta nåt år med bilbyte, sen så har tillverkarna lagt utsläppen på mer "lämplig" nivå.


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    KillBill skrev 2017-04-07 06:48:19 följande:

    Hyckleri? Förslaget handlar om att beskatta löneförmåner. Vad som ingår i det fackliga medlemskapet (som man betalar för) är ingen löneförmån. En gruppförsäkring och en privat sjukförsäkring är dessutom helt olika försäkringsprodukter, både sett till vad man erbjuds för vård och sett till kostnaden.
    Jag tycker att det rimligt att löneförmåner beskattas lika.


    Helt rimligt att förmåner beskattas, för min del så kan den där typen av förmåner beskattas upp över öronen på köparna, så vi blir av med eländet.
    I ett välfärdssamhälle ska det inte gå att köpa sig privata förmåner inom områden som t.ex vård och skola, om det inte betalas fullt ut av köparen. 

    Att påstå att det tillför resurser till vården är fan i mig inget annat än ett riktigt gapskratt, för inte kan väl folk vara så dumma, att dom tror det blir mer vård bara för att går att köpa vårdresurser "på sidan om".
    Mer vård blir det enbart med mer personal som jobbar inom vården, inte genom att folk kan köpa sig en försäkring som ger förtur/förmåner.



    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    kvarnfot skrev 2017-04-07 08:23:38 följande:
    Och det har ingenting med den globala högkonjunkturen att göra?
    Ert snack går hem på obildade folk inom fackföreningsrörelsen men knappast på folk som tänker till lite.
    Under lågkonjunkturen då M styrde skapades ändå 374 000 jobb.
    Vilken global högkonjunktur?
    Det finns ingen global högkonjunktur värt namnet, även om det på senaste tiden har börjat röra lite på sig, men att kalla nutid för en global högkonjunktur är ren lögn.

    Det är Sverige som gått väldigt bra under de senaste åren, och som mycket på egen kraft skapat bra tillväxt.
    Vi har helt enkelt bra företag, en välskött ekonomi och en regering som samarbetar långt bättre med våra företag och många länders regeringar, än vad det politiska spelet framställer det som.

    Jag törs påstå att Sverige idag sköts bättre än vad Alliansen ens kom i närheten av under sina senaste 8 år vid makten.
    Ja långt bättre än vad Sverige har skötts sen 60-70-talet, och det är gammelsosse-politik som bl.a gjort det möjligt, alltså samma politk som en gång i tiden förde upp Sverige till ett välfärdsland i alla avseenden.

    Jag bryr mig inte ett skit om vilket eller vilka partier som är valda av svenska folket att regera, det är politiken som förs som är det viktiga.
    Och du kan ta vilken tid som helst historiskt, så har Sverige alltid gått som bäst när gammelsosse politik har förts.
    Det passar det svenska kynnet helt enkelt, staten och kapitalet i samma båt, då fungerar både företagandet och de statliga verksamheterna bäst.

    Vi kan idag se att Sverige inte kan göra värst mycket bättre ifrån sig än vad vi gör just nu, det vittnar varenda siffra om.
    De problem vi har i Sverige och som en regering kan ändra på genom beslut och styrning, de är inget som går att lösa snabbt eller som vi kan köpa oss fria ifrån.
    Och alltså inget som nån regering, oavsett politisk färg, kan ändra på, då som du vet det handlar om att utbilda människor och bygga.
    Saker som tar tid att rätta till, men som den här regeringen, till skillnad mot Alliansen under sina 8 år, verkligen sett till att göra nåt åt.

    Så jag hoppas verkligen den här regeringen får fortsätta efter nästa val, att folk inser att rätt saker nu görs, att skattepengarna går till rätt saker.
    Vi bygger bostäder, vi bygger infrastruktur, pengar tillförs skola och vård, Polisen får de pengar dom behöver för att klara sitt jobb.
    Ja Polisen m.fl får de pengar dom behöver, trots oppositionens eviga gnäll om att det alltid är för lite till allt som regeringen tillför.

    Men "för lite" är bara det politiska gnällandet, för mer pengar löser aldrig nåt på egen hand, det måste finnas folk som kan omsätta pengarna i verksamheten åxå.
    Och när vi vet att det saknas personal för att klara av det, så är det meningslöst att skyffla in mer pengar än vad som den nuvarande personalen kan göra i t.ex vård, skola och Polis.
    Så mer pengar kan vänta, så att dom går hand i hand med hur vi lyckas med att utbilda eller på annat sätt kan tillföra/anställa fler.

    Är det nåt Sverige inte behöver, så är det en annan regering.
    Det finns heller inget alternativ till den nuvarande, då oppositionen inte ens duger till att komma med annat än gnäll om att det behövs mer pengar eller det vanliga tramsandet om skatterna.
    Och hur mer pengar går ihop med att spara till sämre tider, som oppositionen vill, det begriper då inte jag.

    Så låt oss behålla den här regeringen över nästa val, så att vi slipper mer av nedskärningar och indragningar som drabbar allas vår välfärd, som skedde under Alliansens 8 år vid makten.
    Däremot så behöver många av våra kommuner och landsting ett annat styre.
    För det är dom som styr där, som orsakar alla de mer påtagliga problem vi idag har i Sverige, och inte regeringen.

    Tänk om alla förstod det, då skulle Sverige gå en ljus framtid till mötes.

    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    kvarnfot skrev 2017-04-07 11:09:29 följande:
    Om det skulle vara så att det sköts så mycket bättre ekonomiskt, varför utnämner då inte EU Magdalena A som bästa finansminister inom EU som dom gjorde med Borg?

    Förövrigt känns det sådär att diskutera med någon som är för att man beskattar inkomster på det ideellt arbete (beskattning av lotter mm inom barnidrott).
    Det räcker gott med att veta att Sverige idag anses och beskrivs som ett av de mest ekonomiskt välskötta länderna i hela Världen.
    Och det är betyg och utlåtanden som kommer från sakunniga inom finansvärlden och inte från nåt politiskt håll.

    Jag har full förståelse för att A Borg fick höga betyg av finansvärlden, tyvärr satt han som finansminister i helt fel regering, så han fick aldrig riktigt chansen att genomföra sina idéer.
    Han stod helt enkelt för långt till "vänster" d.v.s väldigt nära den ekonomiska agenda som bedrivs idag av vår nuvarande regering.

    Men när han bl.a tvingades ha med "katastrofer" i Alliansen som Maud Olofsson att göra, då är det inte lätt att sköta ett lands ekonomi.., eller lätt, det är omöjligt att göra rätt, när han hade så många emot sig.
    Folk som enbart såg privatisering och privata aktörer som lösningen på alla problem, vilket ledde till att allt vad som ingår i det vi kallar välfärd blev eftersatt.

    Det är det arvet som nuvarande regering gör ett mycket bra jobb för att komma tillrätta med.
    Men eftersom de påtagliga problem vi känner av i Sverige enbart kan lösas genom att tillsätta mer personal, alltså återskapa alla arbeten som försvann med Alliansen, så finns det ingen quick fix som kan lösas med pengar.
    Vi tvingas vänta på att det ska finnas folk som är anställningbara, och det tar tid hur än vi gör och oavsett vilken regering som vi har.
    Vi måste både utbilda, söka bland flyktingar och invandrare, och förstås även leta efter folk utomlands.
    Men det är som sagt långt ifrån nån enkel uppgift att hitta folk, då det även krävs behörighet för många av de yrken som det sakna personal i.

    Glöm heller inte att det var Reinfeldt som styrde i M på den tiden, och med han som partiledare fick Borg iaf delvis möjligheter att driva den ekonomiska linje han ville.
    Idag skulle inte A Borg ens få sköta kaffekassan hos M, eller bli finansminister i en Allians-regering, så

    Så M Andersson och A Borg skulle inte haft några större problem med att sköta Sveriges ekonomi tillsammans.
    Med den goda ekonomi Sverige har idag, en ekonomi som är långt bättre än vad Alliansen nånsin var i närheten av, så är jag säker på att teamet M Andersson och A Borg hade kunnat göra "underverk".

    Tyvärr finns idag inom den sönderfallande Alliansen eller för den delen hela oppositionen, ingen som helst ekonomisk politik som jag skulle påstå kommer att vara framgångsrik.
    Det som hörs från det hållet, är samma misslyckade tankegångar (det vet vi nu), om att det privata kan och ska lösa allt.
    Att det inte kan fungera fullt ut, beror på nåt så enkelt att det privata inte är intresserade av att ägna sig åt uppgifter, som inte ger tillräckligt bra avkastning eller utgör ett för stort risktagande.

    Och i avsaknad av en finansminister i samma klass som A Borg, så skulle Sveriges ekonomi med en regering, bildad på vilket sätt som helst av oppositionspartierna, inte sluta på annat sätt än i en snabb och brant utförsbacke.

    Frågar du mig, som ägnat mig åt att följa hur ekonomier/ekonomiska idéer fungerar i praktiken i mer än 40 år.
    Så vågar jag påstå, att sämre än det oppositionen nu har att komma med, det har inget block ens varit i närheten av under den tiden.
    Det är fan-i-mig fullständigt nattsvart, föråldrad och en farligt naiv inställning dom visar upp.
    Där oppositionen tror att det privata kommer att ägna sig åt nåt slags samhällsansvar, där vinster och aktieägarnas intressen får stå tillbaka, och medborgarnas och Sveriges bästa alltid kommer i 1:a hand.

    Som tur är, så befinner vi oss i ett läge där vår ekonomiska situation inte nämnvärt är beroende av hur Sverige styrs.
    Men i det läge som de flesta befinner sig i, alltså med lån och vanliga 9 till 5 arbeten att gå till, som är beroende av en stabil ekonomi där räntor, kostnaderna för dagligvaror och samhällsservice håller sig "stilla".

    Om jag likt den absoluta majoriteten av Sveriges alla invånare, befann mig i den beskrivna situationen, eller en liknande.
    Då skulle jag göra allt för att inte oppositionen skulle ges en möjlighet att få makt över Sveriges ekonomi.
    För jag tvekar inte det minsta på, att för "vanligt folk" kommer oppositionens politik att medföra generella välfärds försämringar.
    Och dom kommer att drabba många väldigt hårt och kanske även snabbt, när bl.a de sociala skyddsnäten försämras och avgifter införs eller höjs.

    För det är alltid den generella välfärden som vi vant oss vid som "gratis", som vi kommer att tvingas börja betala för ur egen ficka, när skatterna ska sänkas.
    Där brytpunkten för när vi börjar betala statlig skatt givetvis kommmer att vara den som först kommer att ändras och flyttas uppåt, nåt som inte ger en enda krona mer till "vanliga" löntagre.

    Det ska förresten bli intressant att se hur SD kommer att agera, när den nuvarande regeringen vill sänka brytpunkten från den nuvarande nivån på 438900 sek/år, för att behöva betala statlig skatt ö.h.t

    SD säger ju att dom står på arbetarnas sida, så att rösta nej till en sänkning av brytpunkten, en sänkning som absolut skulle betyda mer pengar till generella välfärdsförbättringar, och som nästan 100% av alla arbetare skulle å ta del av.
    Det kan inte ses som nåt annat än ett svek mot sina väljare av SD.

    Fast svika sina väljare har SD gjort tidigare, SD är ju inget parti där lojalitet mot sina väljare och/eller att infria löften är prioriterat.
    Nä, hos SD är det möjligheten att få jävlas med regeringen som går före allt annat.
    Och då spelar det uppenbart ingen roll att det är deras egna väljare som får bekosta sveket med sina pengar.
    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    nattuw skrev 2017-04-07 13:47:02 följande:
    Fast ärligt talat, i din värld är ju allt som du inte kan beskylla SD för alliansens fel.

    Fast är det så konstigt?

    Det som Alliansen ställde till med under sina senaste 8 år vid makten, det är beslut och affärer som vi svenskar aldrig kommer att kunna rätta till.
    Alliansen blåste oss svenskar på mångmiljard belopp genom att göra ett flertal dålig affärer, nåt som både våra förfäder och tidigare företrädare för dessa partier måste gnissla tänder i graven idag.

    Så låt oss hoppas att vi får behålla den här regeringen, så länge det inte finns politiker på andra sidan, som är så pass duktiga att dom åtminstone har en chans att regera med någorlunda possitva resultat.
    För den som säger att den nuvarnade regeringen inte gör bra ifrån sig, vet inte vad denne talar om, och är troligen enbart "upplyst" genom de sociala medierna.

    Att det är så, det slår tydligt igenom även här på FL.
    Ingen kan undgå hur ofta regeringen ges skulden för saker dom ö.h.t inte har nåt inflytande över.

    Det finns hur mycket bra och informativ statistik som helst att ta del av, för den som på allvar vill ha svar på hur regeringen sköter sig.
    Utöver det så får Sverige så mycket beröm från sakunniga över hela Världen som inte är politiskt knutna till något håll.
    Så det är bara att erkänna att Sverige idag sköts på rätt sätt, vilket jag tycker vi ska vara glada och nöjda över.

    Och vi skulle kunna göra ännu bättre ifrån oss, men när Alliansens partiledare och toppolitiker är så enögt maktkåta och inte vill Sveriges bästa, så lär det inte gå att få med dom i några förhandlingar i fortsättningen heller.
    Men det skulle innebära att vi helt kunde bortse från de två partier som inte ska ges någon makt ö.h.t, alltså V och SD.


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare

    Nu ser ni att jag fick rätt i mina gissningar, förtroendet är på väg upp, och det har inte bara med attentatet att göra, allt fler börjar se och förstå hur bra Sverige går, och det måste förr eller senare ge ett avtryck i förtroendet för de som styr: http://www.svt.se/nyheter/inrikes/svenska-folket-nojda-med-stefan-lofven-efter-terrordadet


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare

    Förtroendet ökar för Lövfen/S: goo.gl/W0llOU

    Allt fler börjar nu förstå vilket bra jobb Löfven gör, och när han fick möjligheter att visa upp sig för svenska folket så gjorde han det på ett sätt som ingav förtroende hos väljarna.

    Hade attentatet i Stockholm hänt för ett år sen, så skulle det varit possitivt för SD, men högern får inte längre några nya väljare genom att slänga skit på allt och alla eller genom att överträffa varandra genom att lägga "högre bud" utan konkret innehåll.

    Folk blir allt mer medvetna om att mer pengar hjälper föga, när det ändå inte finns nån som kan omsätta ekonomiska resurser i praktiskt arbete.
    Det är utbilning så att det finns någon att anställa som är det helt primära idag, och inte pengar som saknas.
    Så när det bara kommer ett evigt "budgivande" från oppositionen, eller som från SD, bara en massa gnäll, så köper inte väljarna det längre.

    Ett tydligt bevis på att det är arbetande människor som behövs, det fick vi när attentatet i Stockholm hände, då flyttades all utlånade Stockholms-personal/Polis tillbaka.


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    Kung Markatta skrev 2017-05-05 10:11:58 följande:
    Arbetsförmedlingen fungerar uselt och bör därför läggas ner. Det anser nu en majoritet i riksdagen och man förväntar sig att regeringen rättar sig efter det.

    Ansvarig minister Ylva Johansson (S) tror dock istället att problemen automatiskt blir lösta av att införa ännu en byråkrattjänst med titeln överdirektör som förmodligen ska vara vikt för avdankade S-politiker:

    www.svd.se/just-nu-ministern-haller-presstraf...

    Det är fel väg att gå, att lägga ner, då AF i grunden är en mycket bra "organisation".
    Vad som behöver göras, är att tillsammans med företag, arbetsgivare och andra som rekryterar arbetskraft, arbete fram ett effektivare sätt att förmedla och tillhandahålla arbetskraft.

    Att det fungerar "uselt" som du säger, är inte eller mycket sällan en anledning att lägga ner ett företag, när produkten som erbjuds är efterfrågad och kunder kommer att finnas under lång tid framåt.
    Och precis det är vad som är fallet med AF, dom har produkten (arbetslösa) och dom har kunder hos alla som har arbetskraftsbrist.

    AF ska precis som i allt företagande, där man har problem med tillverkning och logistik, ta fram ett bättre sätt att leverera sin produkt till sina kunder.

    Att lägga ner AF, skulle vara/är lika fel som att lägga ner t.ex skolor, sjukhus och hälsocentraler, bara för att dom fungerar dåligt.
    Helt enkelt för att kunderna och efterfrågan finns av produkterna, då lägger man inte ner, utan löser de problem som är anledningen till att det fungerar dåligt.
    Det är så man alltid gör i de företag som har en konstruktiv ledning.., att lägga ner finns inte ens som alternativ.


    Att oppositionen (Fd Alliansen) vill se en nedläggning, beror enbart på att dom vet, att AF har en attraktiv produkt, och att det finns stora pengar att tjäna på den.
    Därför vill dom se arbetsförmedling helt privatiserad, så att dom slipper konkurrens från oss medborgare, så att dom t.ex kan införa div avgifter för att få tillgång till deras tjänster.
    Och med stor sannolikhet även börja kräva att vi ska gå in med statliga medel för att hålla deras verksamhet igång..., alltså precis som alltid när de tjänster vi tidigare erbjudit själva, övergår i helt privat företagande.

    Så behåll AF, det måste alltid finnas ett statligt alternativ till det privata företagandet, när det gäller varor och tjänster som inte vi kan vara utan.
    Vi/staten måste behålla tillräckligt med makt och inflytande över varor och tjänster som är livsavgörande och ofrånkomliga för vår välfärd, vi löntagare/skattebetalare ska inte fritt kunna mjölkas på pengar.
    Det är en av grundstenarna för en väl fungerande kapitalistisk ekonomi, som utan vårt/statens inflytande snabbt kan urarta till rena huggsexan om våra pengar, kartellbildning, osund konkurrens, och allt annat elände som brukar dyka upp när det privata får helt fria händer.


    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
  • Världsmedborgare
    Abegayle70 skrev 2017-05-05 12:40:40 följande:


    Regeringen stödjer gång på gång judehatande diktaturer istället för att ge stöd till den enda demokartin i regionen, där dessutom judar, araber, kristna och sekulära (som jag själv) lever tillsammans i fred.
    Det är inte längre värst många i Världen idag som tror på det där om "den enda demokratin i regionen".
    För mig försvann min sympati för Israelerna och tron på följer demokrati och dom mänskliga rättigheterna helt, när dom vräkte fosfor över Gaza, och regimen har bara blivit värre dom senaste åren och beter sig nu som sämsta sortens ockupationsmakt.

    Så att Judarna än en gång år möta ett ökat hat fråm omvärlden, har dom regimen i Israel att tacka för.
    Och det kommer att bli värre, mycket värre, för nu ser dom "vanliga" judehatarna sin chans igen, och dom kommer inte att dra sig för att göra allt för att driva på det hatet, för att få andra med sig, vilket som synes, dom verkar lyckas bra med.

    Jag tror få/omvärlden kommer att bry sig, jag kommer inte heller att göra det, inte så länge folket i Israel stödjer nuvarande regering.., som man bäddar får man ligga.
    Stödtelefon för att bekämpa extremism. Numret går till Röda Korset. Tel.nr. 020-100 200
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?