Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw
    K Markatta skrev 2022-09-04 16:33:18 följande:

    Är det någon som sett en endaste socialdemokrat som någonstans pratat om sitt eget partis politik?


    Nej. Tyvärr tycks socialdemokraterna vara så fixerad vid oppositionspartierna, särskilt ett av dem, att de (S) inte har tid att prata om sin egen politik.
  • nattuw

    Nu när det ser ut att bli ett skifte från en röra till en annan, skall vi då skapa en ny tråd  eller fortsätta med denna där familjelivs socialdemokrater redan tjuvstartat?

  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-09-14 19:34:45 följande:

    Såja, nu är tanten borta. Hon står precis och säger att hon ska säga upp sig imorgon.

    Gud ske pris!

    Där försvinner Morgan, Strandhäll, Farmanbar, Ygeman och Linde och en massa annan inkompetens.


    Bra. Då kanske vi så småningom kan få ett Socialdemokratiskt parti som slutar sprida dynga och börjar prata sakpolitik. En sådan utveckling skulle alla vinna på.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-09-16 07:59:26 följande:
    Efter att ha surfat genom X antal socialdemokratiska och andra vänster-konton på Twitter de senaste dagarna får jag nog grusa dina förhoppningar om ett vuxet och sansat samtal, tyvärr.

    Dessa individer tror nämligen, på fullt allvar, att det är den ANDRA sidan det är fel på. De skriver som om de ser sig själva som riddare i vit rustning i strid för "demokratin".

    De gör sin grej i grupp. De bekräftar varandra. De lever i en värld långt ifrån den där vi andra befinner oss.

    Det är människor med positioner och makt som tyvärr, till stor del antar jag, kommer att sätta tonen framöver

    Det är sorgligt.
    Men man tycket att de någonstans borde kunna se på utfallet och fråga sig om deras taktik verkligen gynnat deras egna intressen eller om det kanske vore en god ide att försöka med något annat.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-09-17 18:49:44 följande:
    Samtidigt: en kvinnlig centerpartist från Norrland säger att nu med Annie borta är det dags för hennes parti att ta på sig vuxenbyxorna och acceptera verkligheten.
    Bra, då kanske C kan släppa sin SD-fixering och börja prata samhällsfrågor.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-09-18 14:41:00 följande:
    Blir nog som för M och L. Det behövs en övergångs-partiledare (AKB och Sabuni) för att orka ta hela steget tillbaka höger om mitten.
    De får gå åt vilket håll de vill så länge de pratar realpolitik och inte bara babblar på om SD.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-09-25 10:46:25 följande:

    Ulf Kristersson kommer sannolikt gå till historien som den statsminister som mest försämrade bilden av Sverige utomlands..


    Bortsett från att Ulf Kristersson inte är och kanske inte blir statsminister så får en ny statsminister svårt att trumfa regeringarna Löfvens insatser när det kommer till att solka ner sverigebilden.

    Och om det nu skulle visa sig att nästa regering, oavsett hur den nu kan tänkas se ut, lyckas trumfa regeringarna Löfvens raserande av sverigebilden så är det nog de socialdemokratiska dyngspridarna som får ta åt sig äran av den saken. Att böra med en smutskastningskampanj mot en regering som inte ens existerar torde nog vara ett nytt rekord.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-09-25 21:20:14 följande:
    Löfven ... vi talar alltså om den första statsministern som till minister gjorde en person med bakgrund i Vit Makt-rörelsen 
    Och som tycke att det var viktigare att tysta de som pratade om mord och sprängdåd än att göra något åt morden och sprängdåden.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2022-10-18 20:14:22 följande:

    Den röd-gröna regeringen är historia och därmed kan denna tråd avslutas.


    Ett antal av trådens flitigaste skribenter håller nog inte med. De började ifrågasätta den nya regeringen innan den ens existerade.
  • nattuw
    K Markatta skrev 2022-10-19 13:42:56 följande:
    Doktorn i fysik väckte visst ont blod hos diverse miljöpartister:
    Bra. För miljön och klimatets skull behövs det mer pragmatism och mindre populism.
  • nattuw
    Digestive skrev 2023-01-04 21:53:59 följande:
    Kristersson kan få böja sig till en kringla för min del och det är inte viktigt om han får sitta kvar eller inte - att vända olyckliga trender i Sverige är det viktiga.
    Idag är det nog så för de flesta. Samhällsproblemen har tillåtits växa sig så stora att de inte längre går nonchalera och de flesta väljare har kommit till en punkt där realpolitik är viktigare än partinamn.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-20 17:13:27 följande:

    Fy fan vilket as Jimmie Åkesson är. När en kvinnlig svensk journalist blir dödshotad visar han förståelse för den som riktat dödshotet. 

    Hur fan kan partier som M, KD och L låta sig styras att detta vidriga parti?


    Blev lite förvånad att en så hal person som Åkesson inte skulle lyckas med att både visa förståelse och samtidigt ta avstånd från rena hot. Så jag misstänkte att någon del av uttalandet hade kommit bort. En snabb googling ledde till tidningen journalisten där den del som kommit bort i ditt inlägg fanns med:

    "Jimmie Åkesson kommenterar intervjun och attackerna mot Nike Nylander på Twitter:


    ?Jag förstår att man kan bli både upprörd och förbannad när man tycker att statstelevisionen fokuserar på trivialiteter samtidigt som landet står i lågor.?


    ?Med det sagt undrar jag vad det är för empatilösa imbeciller som tar sig rätten att kränka och hota en journalist och hennes barn? Kritisera, absolut, men kära nån, behåll anständighet och saklighet!? skriver Jimmie Åkesson."
    www.journalisten.se/nyheter/dodshot-mot-nike-nylander-efter-intervju-med-jimmie-akesson/

    Nu var det säkert ett misstag att den del där Åkesson tog avstånd från hoten inte kom med. För om det inte var ett misstag så vore det ju rena trollfabriksfasonerna. Och sånt sysslar ju bara SD med...

  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-20 19:28:13 följande:
    Jimmie Åkessons första kommentar när en kvinnlig journalist fått dödshot var att visa förståelse för den som lämnade dödshotet.  Det är hans egna inlägg. En rimlig människa hade självklart först fokuserat på den som drabbats av dödshotet.  Detta illustrerar vad Jimmie Åkesson är för politiker.
    Så det var inte ett misstag att du utelämnade den del där Åkesson tog avstånd från hoten utan du valde att medvetet utelämna den delen...

    Jag citerar från mitt eget inlägg:
    Nu var det säkert ett misstag att den del där Åkesson tog avstånd från hoten inte kom med. För om det inte var ett misstag så vore det ju rena trollfabriksfasonerna.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-21 17:21:35 följande:
    Det jag vill har sagt är att en normalt funtad person fokuserar på att ta parti för brottsoffret. 
    Minns den av Socialdemokraterna utnämnda rikspolischefen Dan Eliasson, som uttalade sig om en person som mördat en kvinna genom att hugga en kniv i ryggen på henne. Där var det ingen som tog parti för brottsoffret utan rikspolischefen tog förövaren i försvar: ?Vilka omständigheter har den killen växt upp under, vad är det för trauman han bär med sig??

    Minns även alla inlägg av familjelivs socialdemokrater som av politiska skäl förringade offren för gängvåldet. Då var det inte tal om att ta parti för några brottsoffer.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-23 07:36:34 följande:

    Du minns fel.


    Jag ser att du som vanligt vill släta över allt som går koppla till S.
    KillBill skrev 2024-05-23 07:36:34 följande:
    Ditt andra exempel är rent hittepå. Jag hävdar att det inte  finns någon på FL som förringat när oskyldiga drabbas av gängkriminalitet. Om du är av annan uppfattning  visa upp exempel på det så diskuterar vi vidare efter det. 
    Din posthistorik finns kvar. Du kan gå tillbaka och läsa dina gamla inlägg och skämmas. Även om jag inte tror att du skäms för en sån "bagatell" som att förringa mord.

  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-23 10:02:36 följande:
    Fult agerat av dig! Jag har aldrig förringat att oskyldiga drabbas av gängkriminalitet. Det är du som anklagar och därför är det du som har att belägga ditt påstående. Inlägg på FL finns kvar. Bevisa att du har rätt för om om inte är det tydligt att du ljög.
    Att du förringade offren för gängkriminaliteten påpekades redan när du skrev dina inlägg.
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-23 20:48:00 följande:
    Att du upprepar en lögn gör den inte mer sann. 
    Så varför upprepar du då dina lögner?
  • nattuw
    KillBill skrev 2024-05-25 20:14:46 följande:
    Har du inget eget att komma med? Du beter dig som ett barn.
    Du har inga skrupler när det kommer till att ljuga och vinkla om du tror det kan gynna Socialdemokraterna. Mer än så finns det inte att säga om den saken.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?