• Fsake

    Nu gör vi en* SLADDIS*

    Hej!

    Kan jag hoppa in här? Denna tråd passar mig perfekt. Är snart 34, har två barn som är 6 och 9 i år. Jag och maken har väntat flera år på att skaffa trean pga av mina studier och flytt. Han har även känt sig nöjd med två barn, men inte jag.. Nu har vi senaste tiden pratat om trean och även barnen pratar mkt om ett syskon. Så min man har också börjat längta! Han frågade igår varför jag inte slutat med p-piller om vi ska försöka nu med trean! Helt underbart när man längtat så länge!

    Sista mens blir i slutet av april så första försöket i mitten av maj, lagom till vår bröllopsdag!

  • Fsake
    Anonym (småland) skrev 2015-04-17 08:36:26 följande:
    Härligt! Och välkommen!

    Här försöker vi för fullt nu och äl borde vara nästa vecka. Tyvärr jobbar mannen natt nästa vecka så det får nog planeras in tillfällen för sex, och det avskyr han. Får nog planera in i smyg och försöka förföra honom!
    Tack!

    Förför honom! Det funkar alltid ???? min man reser en del i arbetet så får se hur vi kan pricka in äl. I maj är det ingen fara iaf.
  • Fsake
    Riolina skrev 2015-04-17 14:52:17 följande:

    Kul med fler i tråden!!!

    Jag har äl nästa helg. Har precis slutat blöda. Maj blir vårt tredje försök. Vi tänker inget speciellt kring kön på nr 3. Barnen önskar sig en lillebror. Just nu är jag lite pessimistisk över ifall vi över huvud taget kommer bli gravida. Med de andra barnen har det gått direkt. Så jobbigt när testen visar negativt :(

    Lycka till ni andra med era försök att få en sladdis!


    Förstår precis! Jag har blivit gravid på första respektive andra försökte.. Oroar mig lite att det kommer ta tid eller inte alls denna gång.. Det var trots allt 7 år sen sist... Men försöker inte tänka på det utan ska satsa allt :)
  • Fsake
    FruSju skrev 2015-04-17 12:52:24 följande:

    Hej! Intressant läsning, känner att jag passar in här jag med :)

    Jag blir 30 år i höst och har två döttrar 10 & 6 år och bonus son 5 år. Separerad från deras pappa. Men träffade min livs kärlek. Trodde jag var klar med barn och karlar, men ack så fel jag hade :) Vi planerar också på att bli med barn nu under Maj månad.

    Vi är också inne på att testa dessa "olika metoder" för att försöka göra en pojke. Så spännande! :) så det jämnar ut sig lite i familjen. Men det blir var det blir ??

    Enligt mina beräkningar ska jag ha ÄL i mitten av Maj :)

    Är det någon som har försökt innan med att försöka "skapa" ett visst kön?


    Vi har två pojkar och skulle såklart bli glada om det blev en flicka denna gång. Men vi kommer bli glada oavsett vad det blir :) jag tror på en pojke till, känns så :)
  • Fsake

    Jag har just haft mens så inväntar äl. Får se om vi står över den och kör på nästa äl i början av juni.

  • Fsake
    Riolina skrev 2015-05-01 07:29:58 följande:



    Varför vänta?
    Vi bor utomlands och vi vill åka hem på julen. Har jag BF i mitten/slutet av jan kan jag inte flyga hem då.. Maken har så mkt denna månaden på jobb också så känns bra att vänta en månad :) jag hoppas på plus för er andra i maj! Tar mitt i juni, lagom till makens födelsedag :) det skulle bli en bra present;)
  • Fsake
    Anonym (småland) skrev 2015-05-01 16:20:31 följande:

    Idag plussade jag! Om allt går som det ska (fick mf i jan), blir vi föräldrar i mitten av januari och det blir det året dottern fyller tio år. Längtar och hoppas!


    Åh grattis!!! Härligt med plus i tråden

    Vad har du känt för symptom?
  • Fsake

    Emzaan och riolina: jag håller med båda! Jag är helt uppslukad av allt som har med allt som har med graviditet och bebis att göra! Maken pratar om att åka på semester nästa påsk men jag hoppas ju att vi har en liten då så det går ju inte :)

    Jag visar inte att jag är så bebisgalen. Är rädd att han blir rädd ;)

  • Fsake
    Riolina skrev 2015-05-07 15:50:12 följande:

    Å vad jag är glad idag!!! Imorse plussade jag svagt. Om jag räknar på att jag hade äl den 26 april blir BF den 26 januari smile2.gif

    Jag kommer köpa fler test och testa på söndag igen för att bli helt övertygad. Nu håller jag tummarna för att ni också plussar!!


    Åh vad kul!!! Grattis!!

    Vill du dela med dig av dina symptom?
  • Fsake

    Hur går det för alla? Jag borde få mens om en knapp vecka och sen kör vi! Äntligen!!

  • Fsake
    Anonym (bebis2016) skrev 2015-05-25 20:05:52 följande:
    Jag har haft en blödning 6 dagar före beräknad mens på 2.5 dag jätte konstigt :/ men inget utslag på graviditetstestet så det var nog min mens tydligen.... så jag får köra nästa gång ägglossningen kommer tråkigt nog :P
    Vad konstigt! Men har du passerat bim? Många har ju mens när de är gravida..
Svar på tråden Nu gör vi en* SLADDIS*