Inlägg från: Anonym (sådär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sådär)

    Måste bryta med min älskare

    Anonym (Tjej) skrev 2015-07-18 14:05:58 följande:

    Jag förstod inte riktigt varför du inte kan bryta upp ditt förhållande och ändå ha kvar din älskare? Då slipper du ju allt dåligt samvete, du är en singel som träffar någon i ett förhållande. Det är hans skuld, inte din. Jag tror säkert att han vill fortsätta träffa dig ändå om du inte ställer mer krav än tidigare.

    Sedan vet jag hur jobbigt det är, en kram till dig! {#emotions_dlg.flower}


    Vadå hans skuld inte din? Så du menar att medvetet delta i att såra och förnedra någon annan är helt ok bara man själv är singel?

    Ja med tanke på hur du resonerar så är det inte så konstigt om du hamnar i lika duma situationer som TS. Båda verka vara lika egotrippade och duktiga på att  tycka synd om er själva.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (förstår dig) skrev 2015-04-28 13:43:23 följande:

    Åh jag lider verkligen med dig. De som trakasserar dig är omogna idioter. Försök att inte kalla dig själv för svin eller äckel. Alla människor förtjänar att vara lyckliga och känna sig uppskattade. Det gäller även föräldrar! Visst, otrohet är inte ok, men det är sällan så svart eller vitt. 


    Jag är i en liknande situation, jag älskar min man, tryggheten i hemmet och familjen. Men jag kan inte blunda för mina känslor för min vän. Jag har nu bestämt mig för att inte träffa min "vän" mer på ett bra tag och måste få tid att sörja över det. Det känns skitjobbigt, men en dag frågade jag bara mig själv, vem är värd mer? Vem vill jag vakna upp intill när jag är 50 år? 60 år? 


    Jag tycker det låter som om du redan har gått ifrån din man i tanken. Jag tycker det är dags att ni tar en paus ifrån varandra. Prova att vara ensam i en vecka. Utan både älskare och make, sen kan du ju ha barnen halva veckan och vara helt ensam andra halvan. Du förtjänar att vara lycklig! När du är lycklig blir även dina barn lyckliga! Det gäller bara att våga vara öppen med det sen när de är gamla nog och berätta för dem att du inte mådde bra tillsammans med deras pappa.

    Tror inte riktigt man kan förstå hur förjäkla jobbigt det här är förrän man är i samma situation. 


    Lycka till!!


    Men fyfan vilket egoistiskt jävla dravel...

    1) Är att kriticera någon som beter sig illa mot andra och som själv bevisligen fattar det detsamma som att "trakassera"? Menar du på fullt allvar att man baaaaara måste hålla med folk i allt de gör för annars är det trackasseri?

    2) Nej alla människor förtjänar inte alls att vara lyckliga och känna sig uppskattade. Det gäller BARA om man själv behandlar andra väl. Behandlar man andra människor som skit och bygger sig egen lycka på andra människors olycka förtjänar man absolut inte att vara lycklig och känna sig uppskattad. 

    3) Det är inte speciellt förvånande att du befinner dig i samma situation som TS. För om du är så himla snäll mot dig själv att du tycker att det är helt och ok att bete hur du vill mot din partner och ändå förtjäna andras respekt och  uppskattning så kringgår du ju helt ditt samvete och lever i en låtsasvärld där man kan göra precis hur fan man vill mot andra och bara få positiv respons tillbaka. I din fantasivärld så tror du ju att du är centrum i universum och det bara är dina känslor och din lycka som räknas och att du förtjänar det bästa ovasett vad du gör mot andra.... resonerar man så som du gör så är det inte så konstigt om man beter sig egoististiskt för då saknar man ju helt samvete och förlåter ju sig själv för precis vad som helst.

    Men du har fel. Hur du värderas av andra avgörs av hur du agerar INTE vad du tycker om dig själv. Och det kommer du bli väldigt medveten om den dagen det du pysslar med kommer fram och hela din fantasivärld rasar samman och alla dina självlögner konfronteras med verkligheten.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Klara) skrev 2021-01-19 08:43:23 följande:
    Menade inte att förhållandet med maken blir bättre menade att så blir det slut med älskaren. Attraktionen och känslorna kommer försvinna för honom och henne
    Fast Klara, problemet ligger inte i attraktionen, för attraherad av andra kan ALLA bli men alla väljer ju inte att agera på det. Problemet ligger snarare i att vissa människor helt enkelt är jävligt kassa på att hantera attraktion eller eventuellt missnöje med sitt förhållande. 

    Och att sätta barn till världen kommer inte förändra dessa personers brister, det är en fråga om mognad och karaktär inte situationen i sig. Så länge man inte klarar av att hantera missnöje eller frestelser på ett ärligt och värdigt sätt så spelar det ingen roll.
  • Anonym (sådär)
    KimGbg skrev 2021-01-19 14:30:49 följande:
    Man ska vara otrogen. Men du är för feg att vara de
    Om du tror att mod är detsamma som att bete sig som ett svin mot andra så tror du nog fel. Mod är snarare att kunna stå för det man gör och feghet är att inte kunna stå för det man gör och smyga runt i skuggorna som en kackerlacka.

    Mao är det snarare DU som är feg som inte vågar stå för det du gör inför din partner utan gör saker i smyg för att du är rädd att bli dumpad.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Klara) skrev 2021-01-19 14:56:43 följande:
    Fast jsg vet folk som gjort så och attraktionen försvann. Funkar iaf för kvinnor. De förälskar sig i bebisen och släpper älskaren. Sen kan det säkert komma tillbaka efter amningen men då har man iaf avbrutit något år från älskaren och brutit den dåliga vanan

    För män är det annorlunda. De får bebisar och kan liggga med andra mer än någonsin då, eftersom frun inte ger dem uppmärksamhet
    De som gör så är svaga människor som inte klarar av att konfrontera sig själva och sina egna brister och svagheter.  Det man gör då är att man försöker gå runt sina brister och ändra på omständigheterna istället så ens brister inte ska sättas på prov. Men karaktärsbristerna och svagheterna kvarstår och kommer visa sig igen så fort omständigheterna förändras.

    Lite som att ha en trasig stol, istället för att laga stolen så den håller att sitta på så ser man istället till att ingen sätter sig på den. Stolen rasar inte ihop så länge ingen sätter sig på den, men den är fortfarande trasig.

    Det är ingen skillnad på män och kvinnor när det gäller svagheter och brister i karaktär. Man hittar bara olika argument för att rättfärdiga dem för sig själv och andra. Det är inte omständigheterna som avgör hur man agerar i olika situationer, det är ens personlighet och värderingar.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (öh) skrev 2021-01-19 16:58:55 följande:
    Barn är inga labbråttor som ska sättas till världen som ett experiment för att eventuellt kunna lösa föräldrarnas problem. Fast jag borde egentligen inte bli förvånad eftersom vi är på FL, där det är helt normalt att skaffa barn i dåligt fungerande förhållanden och sedan starta trådar om att partnern är dum i huvudet och allt är åt helvete.
    Håller med. Ibland undrar man om folk i allmänhet är så ofattbart korkade, ytliga och omogna i klass med "hotel paradise" på riktigt men inte visa det öppet eller om det bara är en ovanlig hög koncentration på FL.Tomte
  • Anonym (sådär)
    KimGbg skrev 2021-01-19 17:42:29 följande:
    Påstår du att de är jag som är feg? Tjejer är bara till för att vara en leksak. Sen att jag har sambo är bara så jag får garanterad sex
    Tja, du kan väl nämna för din sambo att tjejer bara är till för att vara en leksak och att du bara har henne för garanterad sex och se vad hon säger?

    Men det vågar du väl förstås inte och det är som sagt väldigt fegt.
Svar på tråden Måste bryta med min älskare