• Paino

    Hur många tjejer ska en kille ha legat med?

    Ja, hur många ska han ha haft för att ses som manlig?

  • Svar på tråden Hur många tjejer ska en kille ha legat med?
  • Paino

    Oj. Måste råkat på fel tjejer då. En dissade mig för att jag var oskuld.

  • Paino
    Fjäril Vingad skrev 2015-03-25 10:57:36 följande:

    Jag frågar inte om antal. 

    Men ja, jag erkänner att en oskuld skulle få mig att backa om jag fick reda på det. Har ingen lust att lära upp nån, jag vill ha en man som vet vad han håller på med.


    Ja, det kan jag förstå. Är ju inte kul med nån som fumlar hela tiden, och inte törs nåt. Men samtidigt tror jag att det kanske inte klickar direkt med en ny person, alla är olika? Sen är ju faktiskt tjejer komplicerade sexuellt. Jag minns ett avsnitt av Californication när en tjej hade testat tjejsex. Hon fattade hur svårt det är för killar, när inte ens hon som kvinna visste riktigt hur hon skulle tillfredsställa en tjej. Hur tycker du en man ska vara i sängen? Ömsint och lyhörd, eller mer pang på?
  • Paino
    Nenne666 skrev 2015-03-25 11:05:00 följande:
    Vad är det för fråga? Det är väl aldrig upp till någon annan hur många en ligger med. Aldrig någonsin. Ingen är någonsin redovisningsskyldig sitt föregående sexliv heller. Så vad är detta för en fråga ? Vad är den bra för?
    Jag vet inte hur man ska kategorisera den frågan? Det var bara en fråga helt enkelt.
    Jag har väl som sagt råkat på fel tjejer. Fler än en har faktiskt frågat hur många jag haft sex med.
  • Paino
    Fjäril Vingad skrev 2015-03-25 11:12:59 följande:
    Ja, visst är det ju så. Sen skulle jag ju antagligen märka att han är oskuld om han inte sagt något. Det skulle kanske kunna bli bra, men jag tvivlar. Så har jag valet så tackar jag nej.

    I övrigt är antalet totalt jäkla ointressant, om det så är en eller hundra liksom. 
    Hon jag blev av med oskulden med anade nog inget (tror jag)
    Hon kände sig trygg med mig sa hon, och hon fick orgasm.
    Jag kände mig rätt stolt då. Var ju minst sagt dags också, jag var 35. Det är 8 år sen nu, och jag har inte haft sex sen dess.
    Alltså bara legat med en tjej.
  • Paino
    The past is now skrev 2015-03-26 19:55:10 följande:

    Vaddå SKA? Vad menar du TS? Vem bestämmer antalet ligg innan?


    Det vet jag inte, det är därför jag undrar. För är man oskuld som kille så är det för lite, och ofta ses det som omanligt, loseraktigt. Har man bara legat med en tjej så är inte det heller speciellt attraktivt. Tjejer vill ha en man som är åtråvärd, och har haft ett sexuellt värde hos andra kvinnor.
  • Paino
    The past is now skrev 2015-03-27 07:51:39 följande:
    Ok? Vad konstigt. Har aldrig tänkt så där. Att det finns sk värde på en människa i sexuella sammanhang. Frågar man verkligen partnern om de är oskuld eller antalet ligg? I min värld sitter inte attraktionen i antalet ligg faktiskt.

    Värderar du så TS? I så fall tycker jag att du borde tänka om.
    Nej, det gör jag inte.
  • Paino

    Hur är det med krogragg? Jag kände mig aldrig hemma på krogen, inte ens i 20-års åldern. Det var nog mycket för att jag var osynlig där, är inte typen som tar plats. Kompisar hade tjejer som hängde efter dom, både på krogen och på förfester. Hände aldrig mig. Jag var ute för många år sen och jag kände återigen att jag inte direkt saknade miljön. Och jag fattar inte hur folk får till det på krogen. Musiken spelas så högt så man får skrika till varann.

Svar på tråden Hur många tjejer ska en kille ha legat med?