• Natulcien

    Kommer mitt barn att må dåligt av att få egen säng? Förbud att sova i vår säng, ny partner... Dåligt samvete

    Det låter hårt att det, över en natt, ska förbjudas att sova med er om nu din dotter är van vid att alltid ha fått sova med dig.
    Det måste ju även din nya sambo förstå? Vem är han att komma in och peka med hela handen och bestämma hur ni ska sova?

    Det bästa är naturligtvis att prata med flickan. Hon kanske är helt okej med att sova i eget rum. I så fall - inga problem.
    Men vill hon inte sova själv, så låt henne sova på en madrass i ert rum till en början.

    För dig blir det ju inte ensamt. Du går ju från en sängkamrat (dottern) till en annan (den nya sambon). Det är ju din dotter som får uppleva den stora skillnaden. Tänk på det.

  • Natulcien
    Anonym (Orolig) skrev 2015-03-27 12:23:22 följande:
    Vad är det för skillnad mellan det och att jag följer med in till hennes rum, där jag ligger bredvid henne och klappar tills hon somnat om i sin säng igen?
    Då vet hon att hon alltid kan hämta mig och känna trygghet i sin säng för det betyder inte att hon är ensam där, jag kan alltid komma.
    Skillnaden är naturligtvis att hon har sällskap i ert rum, men är ensam i sitt rum.

    Du och din sambo sover väl tillsammans för att ni vill ha sällskap även under natten? Eller? Annars kan du ju ligga intill sambon också tills han somnar, och sen lägga dig i ett annat rum...om det inte är någon skillnad, menar jag?
Svar på tråden Kommer mitt barn att må dåligt av att få egen säng? Förbud att sova i vår säng, ny partner... Dåligt samvete