• KiaL

    Bebissugen trots låg ålder

    Det är inte ovanligt..
    Jag planerade barn och familj från det jag var ca 16 år. och bara längtade tills jag blev vuxen och redo för att bli mamma.

    Plus att jag också naturligtvis väntade tills jag hade rätt man, pengar och eget hem. Blev gravid vid 19 och mamma vid 20. Lever fortfarande med barnens pappa så min dröm blev sann.

    Men du är inte redo nu även om det känns så. Så vänta några år till.Jag hade 2 småsyskon på 1 och 2 år när jag var 16 så jag övade mammarollen på dem..Flört Det fick duga gott så länge.

  • KiaL
    JosefineElm skrev 2015-04-01 13:16:11 följande:
    Jag vet själv att jag inte är redo.
    Jag tog modet och pratade med mamma om det igår. Hon sa att det är samma som att man vill ha hund. De är så söta, gosiga och härliga. 
    Men jag känner att det är inte därför. Och hon säger att det dessutom är en del jobb. 
    Asså inte för att jag tänker skaffa nu. Men jag har faktiskt sen jag var liten planerat min framtid med barn och familj.
    Min syster blev gravid vid 23 års ålder med tvillingar som snart fyller 9. 

    Jag är medveten om att jag inte är redo :) Inte nu. Men när jag har gått ur skolan och skaffa ett jobb.
    Du verkar vara en smart tjej på huvudet på skaft. Det ska du ha eloge för. Det är inte många i din ålder som tänker så. De kör på ändå och hoppas att det löser sig.

    Vem vet dina känslor för att skaffa barn kanske vänder när du gått ur skolan och hittar ett jobb...Hur som helst så Lycka till!
Svar på tråden Bebissugen trots låg ålder