• Anonym (fråga­)
    Äldre 10 Apr 19:39
    215183 visningar
    92 svar
    92
    215183

    någon som testat Womanizer?

    Någon som testat Womanizer?  Blev lite nyfiken, men den är ju rätt dyr så det hade vart intressant att höra vad andra tycker innan man köper..


    Det står följande om produkten: En världsnyhet du bara måste prova!
    "Womanizer" är den första stimulatorn som stimulerar tjejens klitoris utan beröring! Klitorisen sugs lätt upp av den påsatta stimulatorn och stimulerar med de pulserande tryckvågorna. Av/på-knappen är justerbar med ljuseffekt och impulsernas frekvens regleras steglöst på en genomskinlig knapp i strass-design. Mått: 160 x 50 mm. Vikt: 150 gram. Material: ABS, ftalatfritt. Laddas upp med medföljande laddningskabel och kontakt. Inklusive en reserv-påsats och bruksanvisning. Allt förpackat i en hård ask med dragkedja.
  • Svar på tråden någon som testat Womanizer?
  • Äldre 8 Feb 15:26
    #1

    Sökte på Womanizer för att se om någon hunnit testa här på forumet, men hittade inget förutom denna skrala tråd utan svar. Hur har det gått för dig? Hunnit prova någon?
    Har inte själv hunnit testa än, men har precis köpt en till min fru i alla-hjärtans-dag-present. Hon såg något test på Nyhetsmorgon för ett tag sedan där dom skröt över den och hon blev lite nyfiken. Det är den överlägset dyraste (ca 1800 kr) sexleksaken jag köpt hittills så jag hoppas den levererar. Grejen är den att hon egentligen inte gillar vibrationer direkt mot klittan och Womanizern ska tydligen stimulera utan att beröra. Ska bli spännande att testa!

  • Äldre 2 May 10:48
    #5
    +1

    Och där trillar alla illa dolda reklaminlägg in. Som på beställning, så att säga.

  • Äldre 2 May 14:21
    #6

    Har en, älskar den :)
    Jag gillar inte för starka vibrationer, men womanizern är annorlunda :)


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • Anonym (Lyckl­ig)
    Äldre 15 May 23:09
    #8

    Min kille köpte en till mig då jag har svårt att komma med bara honom, och jag kan bara säga wow.
    Första gången tyckte jag den var lite obehaglig, men sen hittade jag mitt sätt, och nu är den min absolut bästa leksak (och jag har mååånga)
    Helt klart värd att lägga pengarna på!!

  • Äldre 31 Aug 16:25
    #11

    Också nyfiken på den...

    Finn det nån med riktig erfarenhet utan att det är ett reklaminlägg?

    Alla som i inlägget skriver var dom köpt den betraktar jag som ren reklam.
    Vill man ha en är det liksom bara att googla, den finns på massor av nätbutiker.

    Allvarligt nu - skriv ni som testat...

  • Anonym (Den funger­ar.)
    Äldre 31 Aug 19:01
    #12

    Kan bekräfta att satisfyern fungerar. Mycket bra dessutom. Frugan har svårt att komma med en vibrerande apparat, så innan satisfyern inhandlades en fairy wand som skulle vara minst lika bra som den gamla beprövade Hitachin, men det resulterade mest i en avdomnad klitoris. Det som är skillnaden är att den pulserar (tryckvågor?) istället för att vibrera som en vanlig vibrator. Tror defenitivt att det är något att köpa för kvinnor som har svårt att komma.

  • Anonym (känsl­ig)
    Äldre 31 Aug 20:08
    #13

    Hua. Var tvungen att googla vad det var för manick. För mig som är superkänslig ter den sig som ett tortyrredskap. Men kul att ni andra gillar den.

  • Äldre 31 Aug 21:36
    #9

    Frugan fick en av mig (andra versionen). Hon har använt den några gånger (enligt egen utsago) och visst fungerar den men inte så superduperbra dom reklamen säger, i alla fall inte för henne. Dessutom vibrerar den friskt på de högre hastigheterna så lite vibratoreffekt blir det. Det där med utan beröring stämmer alltså inte helt.

    Tror hon föredrar sin lilla vibrator och den har ju även fördelen att den kan användas när jag är med. Den är inte lika placeringskänslig som Womanizern.

    Går den sönder så tror jag inte hon önskar sig en ny.

    Jag ger den 6/10 orgasmer i betyg.

  • Anonym (Lyckl­ig)
    Äldre 1 Sep 07:21
    #10

    Jag skrev här ovan också, och för 2 veckor sen köpte min kille en annan womenizer, vet inte vad den heter dock, en rosa modell, och den var hemsk rent ut sagt... Domnade mer eller mindre bort. Den första , är öm och försiktig så att säga, medans den rosa bara vibrerade mer. Så den går bort. Tror det är en djungel med de där. Men som sagt, den första jag fick är grym :)

  • Dr Börje
    Äldre 1 Sep 08:23
    #11

    Kan någon beskriva hur den funkar och vad den gör? Suger in klittan?

Svar på tråden någon som testat Womanizer?