• aomj

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Såhär ser det ut i min kalender/graf :)

  • aomj

    Jag har skrivit till dem i ett annat ärende också, de är supersnabba och trevliga :) kul att vi kan prata om tempdjungeln med varann, ingen jag känner använder denna metod så det är bra att kunna prata med någon som vet hur det funkar!

  • aomj
    JIBL skrev 2015-04-21 20:12:38 följande:

    Hej jag hoppar också in här

    Har använt NC i snart en månad i syfte att bli gravid. Enligt NC har jag bim 23/4 men enligt en annan app jag använt flera år 27/4, så tänkte ta ett test i helgen någonstans däremellan????


    Jag hade nog litat mest på NC, men att testa lite mittemellan låter klokt! Är det negativt kan du ju ändå vänta och se om mensen kommer, och ev ta ett till :)
  • aomj
    JIBL skrev 2015-04-24 16:44:33 följande:

    Jag kunde inte vänta till imorgon utan testade imorse. Ett svagt streck men ändå ett streck=0=). Tog ett till i em som är mer känsligt och fick positivt där med. Har inte förstått och hoppas bara att det går vägen. Hade ett tidigt missfall i februari så vågar inte riktigt tro på det ännu.


    Men vad knäppt, exakt samma för mig! Haha, vad konstigg. Svagt plus i morse på CB plus och något starkare på eftermiddagen med graviditetskollens stav :)

    Vågar dock inte ropa hej ännu, ska testa med morgonurin igen imorgon. Om det också är positivt så har jag ett CB digitalt som väntar på söndag! Håller tummarna för oss och alla andra <333
  • aomj

    Men eller hur! Kan förfasen inte somna, är helt nervös och alla tankar flyger runt haha. Men om det syns tydligare på stickan imorgon så kommer jag använda mitt digitala imorgon också! :D

  • aomj
    soofa skrev 2015-04-25 10:08:11 följande:
    ÅÅÅH vad kul! GRATTIS! Jag är både glad och avundsjuk på samma gång, haha. Hoppas jag joinar er nästa vecka! :) 
    Tack så jättemycket! Aw, jag förstår det. Jag håller verkligen tummarna för er alla <3
  • aomj
    JIBL skrev 2015-04-25 10:23:53 följande:

    Ohh härligt!!! Stort Grattis=)


    Tack så hemskt mycket! <3
  • aomj
    Bärz skrev 2015-04-26 13:15:30 följande:
    Oj! Vilken fin graf! Min har varit helt urspårad! Ser ut som en bergochdalbana, Ligger ni ikvar i sängen när ni mäter? Alltid samma tid?
    Jag har mätt två-tre gånger varje morgon (direkt när jag vaknar och ligger kvar i sängen), och sen tagit mitemellanvärdet. Fär ibland blev det typ 36.53, 36.61, 36.59 och då skrev jag in typ 36.57. Mailade NC om det och det var inget konstigt att det skiftade lite. Och det jag gjort måste funkat med tanke på att jag är gravid nu :)
  • aomj
    Bärz skrev 2015-04-26 17:20:30 följande:

    Haha ja precis! Grattis!


    Stort tack!! :)
  • aomj
    soofa skrev 2015-04-28 21:53:17 följande:

    Ni som nu är gravida, hur har er temperatur sett ut efter BIM?


    Oj, jag har inte tagit tempen efter jag fick mitt plus! Men efter ÄL så höll den sig ganska högt hela tiden.
  • aomj

    Såhär såg/ser min graf ut :) de blåa punkterna var först gröna (eller vad de är) sen blev de blåa när jag klickade i att jag tagit ett positivt test. Står också att de rekommenderar att man fortsätter tempa första trimestern. Tempen ska fortsätta vara hög pga. hormonerna, så börjar tempa imorgon igen :) hoppas detta hjälpte nån!

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles