• Anonym (Inga Svenss­ons)
    Äldre 23 Apr 12:36
    83581 visningar
    23 svar
    23
    83581

    Cap d'Agde eller inte....

    Ja, är det Cap d'Agde som gäller om man vill åka till havet och sola och bada och ha sex med andra likasinnade eller....? Vi är ett par som tänkte prova detta i sommar men vet inte vart vi ska åka.

    Någon som har erfarenhet av stället och vet hur det funkar och som kan rekommendera något roligt? Eller har ni erfarenheter av andra ställen som ni vill berätta om, Spanien, Kroatien eller andra länder sär man kan slänga badkläderna på dagen och besöka sköna parklubbar och swingerställen på nätterna?!

    Dela gärna med er av era sköna och sexiga sommarminnen Solig

  • Svar på tråden Cap d'Agde eller inte....
  • Anonym (Inga Svenss­ons) Trådstartaren
    Äldre 23 Apr 18:20
    #1

    Ingen berest swinger som har lite kunskap i frågan??

  • Anonym (Inga Svenss­ons) Trådstartaren
    Äldre 24 Apr 18:36
    #3
    Anonym (Capisommar) skrev 2015-04-24 18:17:02 följande:

    Hej,
    Vi var där 2 dagar förra sommaren, endast dagtid. GALET\Crazy ställe men ack så frigjort! Där fick man under solen se typ allt. Vi har bokat en hel vecka i slutet på Juli för att få uppleva nattlivet som vi hörde skulle vara helt fantastiskt. Rekommenderas starkt!


    Låter intressant! Hur är det ålders- respektive könsfördelningen? Jag (tjej) är lite rädd att det bara ska var en massa fluktande gubbar.. men så kanske det inte är? Och stämmer det att ALLA går runt nakna mest hela tiden, på affären och fiket osv... Är det dyrare där än i övrigt på franska Rivieran... jag har minst tusen frågor som ni kanske märker, så ni får gärna berätta mer...
    /Inga
Svar på tråden Cap d'Agde eller inte....