• Äldre 30 Jun 10:05
    83744 visningar
    23 svar
    23
    83744

    Cap d'Agde eller inte....

    Vi har också varit i Cap d'Agde ett par dagar och det gav mersmak så vi åker dit i år igen, denna gång i början av augusti. Där finns det verkligen alla möjligheter att leva ut så som man känner för. Och där finns alla åldrar. Till stor del är det ett parresemål, och framför allt kvällstid är det väldigt parinriktat. Svarar gärna på frågor om ni har några. 

  • Äldre 1 Jul 23:36
    #8

    Förra året bodde vi på hotell Eve. Helt okej hotell, fast lite i utkanten. I år har vi hyrt en lägenhet i Heliopolis som är väldigt centralt. 

  • Äldre 2 Jul 15:57
    #10

    Eve är inte något direkt swingerhotell. Det är inte ett ställe där folk har sex synligt, men nog förekommer det en hel del aktiviteter i rummen. Något familjehotell skulle jag inte säga att det är, Hela Cap d'Agdes naturistdel är knappast något familjeresmål. Det finns gott om andra naturistställen i Frankrike som passar familjer. 

  • Äldre 3 Jul 09:17
    #13

    Sant, det förekommer nog en del smygfilmande. Man får väl helt enkelt se till att ha solglasögon och huvudbonad så man inte känns igen för lätt. Men visst är det ett problem.

Svar på tråden Cap d'Agde eller inte....