Inlägg från: svenskitelge |Visa alla inlägg
  • svenskitelge

    Cap d'Agde eller inte....

    Jag och min fru var där förra året, dock bara över dagen.
    Vi fick se och gjorde en hel del på stranden ;)
    Sen var vi inne i byn på kvällen och det var en upplevelse att se alla sköna människor. Minnena räcker en lååång tid därefter. :)
    Blygheten släpper ganska fort då man inser att alla är lika, gamla, unga, smala, tjocka... Vi hann bara in på området när en man parkerade bilen och klev ut framför oss helnäck. Ovant men sen på stranden kändes det skumt innan vi tog av oss kläderna också.
    Ni kan pm:a om ni vill veta mer

  • svenskitelge

    Bor ni på hotell inne på området?


    vilhelm arne skrev 2015-06-30 10:05:16 följande:

    Vi har också varit i Cap d'Agde ett par dagar och det gav mersmak så vi åker dit i år igen, denna gång i början av augusti. Där finns det verkligen alla möjligheter att leva ut så som man känner för. Och där finns alla åldrar. Till stor del är det ett parresemål, och framför allt kvällstid är det väldigt parinriktat. Svarar gärna på frågor om ni har några. 


  • svenskitelge
    vilhelm arne skrev 2015-07-01 23:36:01 följande:

    Förra året bodde vi på hotell Eve. Helt okej hotell, fast lite i utkanten. I år har vi hyrt en lägenhet i Heliopolis som är väldigt centralt. 


    Hur var det på Eve? Är det swingerhotell eller familj?
  • svenskitelge
    Vi har varit där men inte på Eve, så vi vet. Däremot har vissa hotell 18 årsgräns. 
    vilhelm arne skrev 2015-07-02 15:57:00 följande:

    Eve är inte något direkt swingerhotell. Det är inte ett ställe där folk har sex synligt, men nog förekommer det en hel del aktiviteter i rummen. Något familjehotell skulle jag inte säga att det är, Hela Cap d'Agdes naturistdel är knappast något familjeresmål. Det finns gott om andra naturistställen i Frankrike som passar familjer. 



  • svenskitelge

    På första delen av stranden är det familjer med småbarn, sedan ju längre åt vänster (norrut) man går desto mer händer det.

  • svenskitelge
    Anonym (Man i kalasbyxor) skrev 2017-06-13 15:43:34 följande:

    Småbarn kan jag ju förstå, men från 9-10 år och uppåt så är väl knappast barn och tonåringar så intresserade att visa sej på en nakenstrand?


    För de som är inbitna naturister handlar det ju inte om att visa upp sig
Svar på tråden Cap d'Agde eller inte....