• soofa

    Vi med BIM i slutet av maj/början av juni

    Fiijah89 skrev 2015-05-09 08:48:03 följande:

    Känner att älsmärtan kommer närsomhelst! På dag 11 precis som förra månaden. Vi har haft sex nu tre kvällar i rad, kör ikväll och imorgon kväll, det borde räcka va? Haha.. Kanske kvällen efter det också eftersom det faktiskt inte tog förra månaden, då hade vi inte sex de två dagar efter älsmärtan som jag känner! Någon som vet vad det är man känner? Att ägget släppt eller att det är på gång? Jag får verkligen super ont vid äl..


    Låter absolut som att vi sexar tillräckligt, sådär många gånger kommer nog inte vi kunna få till det. :) Tyvärr vet jag inte vad det är man känner av, jag har själv aldrig märkt av min ägglossning.
  • soofa

    Typiskt nog har jag blivit genomförkyld just nu vilket gör att jag inte kan tempa då det bara blir missvisande - är ju dessutom inte supersugen på sex just nu men äl är ju först om en vecka så visst är det lugnt om vi väntar med sexandet några dagar? :)

  • soofa
    anynumos skrev 2015-05-09 11:40:29 följande:

    Tog ett äl test imorse utan att ha större förhoppningar på positivt MEN det visade glad gubbe så blev en lika glad tjej här! ????????

    Då killen har svårt att ha sex på "beställning" samt att jag har jobbhelg får vi se om det ens blir något av detta ????

    Håll tummarna, lär nog behövas!

    Kram!


    Känner igen det där. Hoppas ni kan få till någon gång under helgen i alla fall! Och har du inte redan berättat för honom om den glada gubben så kanske du inte behöver göra det heller? :)
  • soofa
    linnsanbelle skrev 2015-05-09 11:48:28 följande:
    Ja såklart, bara softa nu ett par dagar, jag och killen kör totalt 4ggr vil ÄL och då är vi fullt friska smile5.gif haha!!
    Aniroma skrev 2015-05-09 09:31:34 följande:

    Det där är jättesvårt. Förra månaden fick jag positivt ältest på måndagen och det var även då jag hade som ondast. Sen gick tempen ner på tisdagen och upp onsdagen så fertility friend satte ut onsdagen som äldag. Men förstår inte hur det kan göra ont innan ägget släpper...vad är det som värker då liksom?


    Ja, det är konstigt det där. Jag verkar inte få utslag alls på ÄL tester (ska ha imorgon enl appen o fortfarande neg, appen har stämt alla månader innan, började i januari). jag tycker du litar på din kropp! Har du känt på livmodertappen?? jag började göra det nu och när den är mjuk och lite öppen så är det ÄL, förväntar mig det imorgon! haha!

    www.mammaprat.blogg.se Följ vår resa till en graviditet
    Skönt! Då pustar jag ut till mån i alla fall! ;)
  • soofa
    Desideri skrev 2015-05-09 15:22:57 följande:

    Nu är min mens slut, Äntligen! Nu är det dags att börja. :D
    Om 1,5 vecka borde äl komma. Och när det gäller smärta vid ägglossning så får jag ont samtidigt som det visar positivt på äl testet. Jag har antagit att det göt ont då ägget släpper men det kanske är fel? För efter positivt test så ska väl ägget släppa inom 24-48 timmar? hmm..


    Woho! :)
  • soofa

    Jag skulle kanske passa på och köpa Bisolvon nu när jag är slemmig i halsen - eller är det bara en myt att det ska underlätta när man vill bli gravid? ;)

  • soofa
    milla741 skrev 2015-05-10 12:46:48 följande:

    Åh jag är så spänd på om jag hade ägglossning i onsdags!! Hade ju full sticka och riktigt ont som mensvärk på eftermiddagen, sen slutade äl värken som i två månader nu har varit ändå till mens. Har bara ont i brösten. Så detta känns lite annorlunda det känns spännande att se om förra helgens sexande tar denna gång! låg även i helgen ifall det är så att ägglossning en var nu har dock inte känna av något.:D


    Spännande! Nu är det bara att invänta BIM då. :)
  • soofa
    miachr78 skrev 2015-05-10 18:49:35 följande:

    Hoppar in här. Har bim 18/5. Fick positivt på ägglossningstest i måndags och myste på kvällen så nu håller vi tummarna.


    Hej och välkommen! Då håller vi tummarna! :)
  • soofa
    halo83 skrev 2015-05-10 22:44:11 följande:

    Hoppar in r,mensen kom idag 2 dagar tidigt.

    Blir vårar 12:e försök...förra månaden deppade jag ihop totalt..men i morse när den kom så bara

    -jaja,får ta nya tag nästa äl..

    Var rätt inställd på att den skulle komma.

    Nu tänkte jag köra med äl stickor 2ggr om dagen för att försöka se om ägget släpper..men hur gör man det? Jag får ju alltid utslag på äl test,stickor såväl som digitalt...


    Hej och välkommen! Tråkigt att mensen kom igen, hoppas det blir din tur nu i maj!

    Tyvärr vet jag inte hur man gör, jag har nyss börjat med äl-tester så jag har inte så lång erfarenhet av det men någon annan här inne kanske har?
  • soofa
    linnsanbelle skrev 2015-05-10 12:23:51 följande:

    Haha ja de e skitsvårt!

    Tappen är stängd (hård) innan och efter ÄL.

    I samband med ÄL är den öppen (mjuk). Och sen när mensen kommer är den öppen igen. Blir man gravid är den stängd till födseln.

    När tror du att du har ÄL? smile1.gif

    Mina ÄL tester verkar inte bita på mig men är lite öm i äggstockarna så känns som om de borde vara på G.. Fortfarande hård o stängd tapp dock!


    www.mammaprat.blogg.se Följ vår resa till en graviditet
    Hur går det för dig? Har äl-testerna visat något än?
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av maj/början av juni