Inlägg från: sillybam |Visa alla inlägg
  • sillybam

    Soffa i delar

    Som tråden lyder så söker jag alltså en soffa som kommer i delar. Jag bor just nu i en etta, i själva rummet finns det plats för en hyffsat stor soffa men problemet är att min hall är så liten att för att få in soffan så måste den som sagt vara i delar.

    Jag har nu en pytteliten tvåsits bäddsoffa från ikea, tycker den är väldigt obekväm. Jag hade oxå en större 3-sits soffa med en sån schäslong. Schäslongen gick att ta av men resten av soffan satt ihop och det gick på inga vis att få in den genom hallen (dock skilde det bara några cm Skrikandes)

    Var kan jag hitta soffor som kommer i delar och hur ser jag i såna fall i hur många delar den kommer i? Tack på förhand!

  • Svar på tråden Soffa i delar
  • sillybam
    Donizetti skrev 2015-05-03 09:59:09 följande:

    Jag tjatar vidare: att ha i åtanke, Jysk är rätt dyra på transport. 600 kr för hemkörning. Och då tror man de ska leverera till dörren men då tror man fel. De ställer bara grejerna ute på gatan eller gården. Vill man de ska bära in får man punga ut med nästan 300 kr till.


    Tack så mycket! Vet du om sofforna går att ta isär igen?
  • sillybam
    Donizetti skrev 2015-05-04 06:52:46 följande:
    Ja oja, det gör de.
    Vad bra! Hade inte förvånat mig om man faktiskt hade kunnat skruva isär min förra soffa som vi inte fick om vi hade kollat efter haha menmen! Tack för svaren, har vart till mycket hjälp!
Svar på tråden Soffa i delar