Inlägg från: Anonym (Me) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Me)

    PULVERDIET 2015! ( vlcd, lcd, nutrilett, naturdiet, allevo, Cambridge, slanka, sophiakuren, måltidsersättning )

    När tänkte du börja?

  • Anonym (Me)

    Jag vill också börja. Ska vi bestämma dag ihop då?

    Jag har en massa gravidkilon att gå ner och det skulle vara kul att göra det ihop med någon.

  • Anonym (Me)

    Ja vi kör på fredag! Jag åker och köper soppor imorrn.

  • Anonym (Me)

    Jag ska köra nutrilett eller allevo tänkte jag eftersom det finns att köpa på ica. Ja här är det läxläsning och nattning som gäller för barnen. Sen ska jag dricka en kopp te med ett par skorpor framför tvn innan jag själv lägger mig. Jag känner mig också taggad. Jag kommer skriva varje morgon i tråden. Tänkte ta en promenad varje morgon för att få igång viktnedgången. Jag har ju en hel del kilon som måste bort.

  • Anonym (Me)
    linnzen92 skrev 2015-05-07 13:44:59 följande:

    Fasen. Min vanliga otur. Posten brukat komma mellan 2-3 här ute i skogen hos mig. Men nu vid 1 när jag skulle sätta en lapp på brevlådan hade den redan kommit :O attans! Får se om jag får nått mail att den finns hos postombudet idag så jag kan hämta vågen idag.. Men men kör på imorgon ändå de är ju inte startvikten som är den viktiga utan den slutliga :) Hade fått mitt hopprep i alla fall så får hoppa av mig frustrationen + något hekto. Har uteslutit allt socker och käkat enl gi igår och idag så kanske det blir lite lättare imorgon. Hoppas ni har en bra dag! Och att ni står emot alla frestelser ;)


    Nu har jag inhandlat soppor till imorrn. Vad duktig du är som tänkt på att vänja kroppen lite innan kuren.

    Jag kommer väga mig imorrn och skriva upp mina delmål här. Hur länge tänkte du köra kuren? Har du mycket övervikt? Jag har en hel del här så jag kommer försöka köra så länge jag klarar av det och mår bra. Lycka till!
  • Anonym (Me)
    jennyz skrev 2015-05-07 19:43:08 följande:

    Ja det känns riktigt bra, men jag är rätt less redan, saknar mat, en positiv sak är i alla fall att jag inte saknar godis mm som jag åt alldeles för ofta innan!! Kommer nog att äta mer mat nu i fortsättningen , ett mål om dagen kanske, och då orkar jag träna också, när man bara äter dessa pulver så är man ju helt knäckt och hungrig på kvällen ð??? behöver också energi till mina prinsessor hör hemma ð???


    Vad duktig du är som gått ner så mycket på så kort tid. Kommer du kunna äta ett mål utan att bryta kuren tror du? Försök äta ett nyttigt mål isåfall så inte hungern tar över. Det krävs en hel del diciplin ja för att orka köra ren kur. För 13 år sen körde jag Cambridgekuren i tre månader och gick ner 34 kilo då. Lyckades hålla vikten 10 år då. Sen blev jag gravid med tvillingarna och därefter med lillen direkt efter. Det är inte lätt när man har barn och ska ha energin till att orka vara en mamma. Har du mycket kvar att gå ner?
Svar på tråden PULVERDIET 2015! ( vlcd, lcd, nutrilett, naturdiet, allevo, Cambridge, slanka, sophiakuren, måltidsersättning )