Inlägg från: HäckHäxan |Visa alla inlägg
  • HäckHäxan

    Hjälp, vad skall jag göra?

    Anonym ((vill inte)) skrev 2015-06-19 14:31:18 följande:
    Igår hände det igen, en till äckelgubbe sa att jag är en duktig modell o att det är fina o roliga bilder med studentmössan. Min lärare sa ju att det bara var han som var med i gruppen som vet vem jag är - o det sa jag till gubben. Men då sa han att ha var ny medlem o att min lärare bjudit in honom o sagt att det var en tjej från orten som han känner som är med som modell o som visar allt. Det är så han snackar om mig - visar ALLT! Jag undrade om det var fler som blivit inbjudna men det sa han att han inte visste.

    Måste bara ta ett snack med min kille nu, det får väl gå som det går. Annars kommer jag vara supernervös att någon mer skall kommentera när han är med- fast det kanske de inte gör. Varför måste de kommentera, de kan väl nöja sig med att glo på bilderna.

    Så får jag väl ringa min lärare också o fråga hur många han bjudit in. Som det är efter detta går jag bara runt o tänker om han lr han lr han som jag möter har sett min fitta. Kanske ska börja med det så jag vet hur stor risken är.

     


    Du bör ta reda på hur stor den där gruppen är som delar bilder med varandra. Om du pratar i telefonen så dra ner en app så du kan spela in samtalen. Skriver du med text så spara allt och skärmdumpa allt. Försök hålla huvudet kallt och låt dem inte förstå din oro eller din känsla av äckel, var lismande. Dra någon vals om att du skulle vilja ha dem utskrivna, kanske för att ge din kille som överraskning eller något sådant, allt för att smala fakta och info.

    När du har allt du kan få, så får du ta dig en funderare på vad du vill.

    Skrev ni något kontrakt, fick du betalt svart eller vitt?

    För oavsett så är något brutet. Din lärare hade ingen rätt att nämna det och inte den andra heller, de har högst troligen brutit någon kodex inom sin grupp genom att tala med dig alls om det.

    Lite som jag var på swingersfest en gång, det som sker där och vilka som är där är bara aktuellt just där, ingen medlem har alltså rätt att kontakta mig eller dra upp något som hände där bara för att de råkat möta mig på gatan eller på någon sida på nätet osv. detta skedde ändå, jag kontaktade de ansvariga för just den där klubben, visade skärmdumpar och de som kontaktade mig blev uteslutna och blev av med medlemskapet och är inte längre välkomna dit. De gick på mig som fan för det och hotade lite och tjafsade, men det rör mig inte i ryggen alls. Deras sätt visar bara att de inte hör hemma i den miljön alls eftersom de valde att kränka min rätt till anonymitet. Hade vi däremot bytt nr elere namn på plats, mail adress osv ja då hade det ju inte varit så konstigt om man hördes efteråt, men så var inte fallet.

    Inte riktigt samma sak som för dig, men principen är ju lite den samma.


    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
Svar på tråden Hjälp, vad skall jag göra?