• aussies

    Hur tidigt plussade ni med RFSU's vanliga gravtest?

    Som rubriken lyder: Hur tidigt plussade ni med RFSU's vanliga gravtest? Alltså inte RFSU testa tidigt utan dom vanliga testen. Jag hade ÄL runt 2-3 maj och BIM 16-17 maj. Jag vill ju helst testa typ nyss men när är det nån mening?

  • Svar på tråden Hur tidigt plussade ni med RFSU's vanliga gravtest?
  • aussies

    Ja jag har också hört det, men måste det vara RFSU testa tidigt då? Har nämligen bara vanliga RFSU hemma haha! Men då har vi BIM samtidigt ungefär, följas åt? :) För oss är det första barnet och första försökeg efter ett tungt missfall.. För dig då?

  • aussies
    teessii skrev 2015-05-11 17:55:37 följande:
    Jag har också RFSU's vanliga hemma och tydligen är det mest tillförlitligt från BIM-dagen. Men om du har flera tester hemma så kan du ju prova om du är nyfiken. Jag har bara två tester hemma så jag vill inte "slösa".. haha :P

    Clearblue verkar ju visa tidigare dock. Men det är nog väldigt individuellt också. Jag har gått och tänkt på det nu hela dagen så börjar också bli lite testsugen ändå. Funderar på att ta ett test imorgonbitti.. hihi. 

    Första barnet här med och tredje försöket! Håller tummarna för dig :D 
    Jag har 7 st tester kvar så kanske ska testa på då haha :D har ju BIM på lördag eller söndag så kanske kan göra ett varannan dag tills dess ;)

    Ja gör ett imorgon så gör jag också ett :D så delar vi resultatet här! Spännande!
  • aussies

    Kul! :D

    Nej inga än! Sist jag var gravid (slutade i missfall) kände jag inget före BIM tror jag, fick runt BIM och efter sjukt ont i brösten och dom blev större och svullna. I övrigt hade jag inga symptom (var gravid till vecka 10), ev humörssvängningar men inget illemående eller så. Själv då?

  • aussies
    Jamilia skrev 2015-05-11 19:16:24 följande:

    Hej på er! Är det OK om jag hänger med här i tråden? Har själv BIM den 16 ca! Har hemma 6 st RFSU-test! Gillar att testa!! smile1.gif


    Det går superbra det! Ska du också testa imorn på morgonen då? :D

    Jag brukar inte ha symptom innan mens heller så vet inte vad jag ska tro :p Har inte ont nånstans just nu. Så är inte så hoppfull på ett +, just nu vill jag bara vet om jag är gravid eller inte!
  • aussies
    Jamilia skrev 2015-05-11 20:01:44 följande:
    Beklagar missfall, jag fick själv ett i v 10+5, inge kul! smile4.gif
    Var också i vecka 10, så hemskt :( Fick dessutom åka in med ambulans och få morfin pga extrema kramper i livmodern. Visade sig att det fastnat massa rester i livmoderhalsen så det var tvärstopp, aldrig haft så ont i mitt liv..
  • aussies
    Jamilia skrev 2015-05-11 21:16:54 följande:
    Åhhhh, fy och usch!!!! smile4.gif vilken pärs! Beklagar verkligen!! Sorgligt och smärtsamt!! smile4.gif fick de ut allt sen? När hände det? Mitt var i augusti 2010, så det är längesen nu!
    Det var 11 april, så väldigt nyligen! Har inte haft nån mens sen dess men hade ÄL 2-3 maj enligt ÄL-test. Dom behövde inte göra en skrapning utan drog bara med en bomullstuss i livmoderhalsen och gjorde ultraljud där dom såg att det mesta var ute. Har inte behövt komma på nån efterkontroll.
  • aussies

    Testade nu, hur blankt som helst.. Både på Clearblue och RFSU :( BIM -5 eller -4 idag, ska man fortfarande ha hoppet uppe eller?

  • aussies

    Jag känner mig inte alls gravid så har inte så stora förhoppningar.. Menmen, får se om mensen kommer :) kommer den inte innan söndag så testar jag igen på söndagmorgon.

  • aussies

    Inget för mig den här månaden, mensen kom nu.. :( Var kanske dumt att hoppas så mycket den här månaden, det är första försöket efter missfallet. Men har läst om så många som blir gravida direkt efter, men inte jag tydligen..

Svar på tråden Hur tidigt plussade ni med RFSU's vanliga gravtest?