Inlägg från: Abegayle70 |Visa alla inlägg
  • Abegayle70

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    FDFMGA skrev 2017-01-13 20:32:09 följande:
    Ja, sjukvården i alliansens Stockholm är sjuk.

    Bästa förutsättningarna i landet till en bra sjukvård men ett av landets sämst fungerande landsting och därmed sämst sjukvård.

    Och till på råga på allt står det sverigedemokrater utanför sjukhusen och försöker räkna hur många invandrare det är som uppsöker sjukvården - eftersom rasistflocken i vanlig ordning anser att allt är invandrarnas fel.

    www.dn.se/sthlm/sds-dan-kareliusson-om-sjukvardens-kris-vi-har-bevakning-pa-besokarna/
    Men det tar ju aldrig slut. Vakna för helvete? 
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    FDFMGA skrev 2017-01-13 21:46:18 följande:
    Javisst, och där handlar det om SD på landstingsnivå i Sveriges största landsting, inte om ett nazistanstruket SD-par i lilla Sävsjö i Småland.
    Det där nazistparet "ticks all the boxes" för WT. Hemmahosreportgae skulle visa  kylskåp i den ovårdade trädgården, skrotbilar på uppfarten och sydstatsfalagga i fönstret.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    FDFMGA skrev 2017-01-13 23:29:22 följande:
    Ja, jag tänkte faktiskt just den tanken när jag såg fotot.

    Särskilt hon såg exakt ut som jag förväntade mig.

    Har dessutom haft en ingift kvinna av den sorten i släkten tidigare, lyckligtvis är hon "utgift" numerSolig
    Skönt att ni blev av med henne

    Ett ex till mig lever numera tillsammans med en sådan.

    Så det blev

    Kylskåp i trägåden, check.
    Risig amerikanare på uppfaten, check.
    Sydtatsflagga, check. 

    Och han hade jag planer på att leva tillsammans med Rynkar på näsan
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    FDFMGA skrev 2017-01-14 19:26:45 följande:
    Haha, elefanten i rummet framstod som en ganska städad tilldragelse vid en jämförelse.

    Minns när vi besökte dem en gång och upptäckte hur skitigt det var överallt. Vi stannade vid en bensinmack efter besöket för att gå på toa, inget man ville göra i deras hus precis.

    Och så var hon sverigedemokrat och ville oavbrutet diskutera lata invandrare. Själv var hon sjuk och kunde inte jobba.

    Lyckligtvis gick det relativt lätt att avleda samtalet från massinvandring till hundar eller fibromyalgi, även om hon nästan lika lätt gled tillbaka till massinvandringens konsekvenser.

    Vi stötte ihop relativt nyligen och jag fick veta att hennes dotter också hade fibromyalgi. kanske ärftligt eller möjligen det sociala arvet.
    Stötte ihop med honom och henne för ett par tre år sedan av en händelse, hade inte sett honom på flera år. Tydlingen hade hon inflytande på honom, tidigare ville han inte ha några tatueringar, dmen nu hade han tattoos upp på halsen och på händerna. Precsis som hon. jag har också några, men de är placerade så jag skjälv avgör vem som ska få se dem, han gillade inte att jag hade dem ska tilläggas. Nåväl, jag tycker det är vulgärt med tattoos på händer, hals och ansikte. 
    Iallafall kunde jag inte låta bli att åka förbi deras "stooora villa" i (mindre skånsk ort med tvivelaktigt rykte) vid senare tillfälle och det var där jag upptäckte fenomenet med kuylskåp, skrotbil och sydstatsfalgga. Och poängen var, hennes namn finns med på ortens aktiva inom SD. 
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    FDFMGA skrev 2017-01-15 21:00:45 följande:
    Det är på landet. i stan finns det några andra kännetecken.

    Svensk flagga på balkongen. Drivor av fimpar och ölburkar på marken nedanför.

    Ett säkert varningstecken för den som är ute efter en lägenhet och hyfsat med lugn och ro.

    Bara att lägga benen på ryggen och välja fridfullheten i en uselt isolerad lägenhet omedelbart inte en väg som ständigt trafikeras av tung trafik i stället.
    Glöm förallandel inte bort att de bukfeta och försupna gärna tagit hem en thailänska också.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    FDFMGA skrev 2017-01-16 12:59:35 följande:
    Hm, du är ju ny här.

    Det har hänt tidigare att jag skrivit om min vän läkaren som ett tag jobbade lite ambulerande inom primärvården i Skåne.

    En överdrift förstås: Men han brukade säga att det fanns en sverigedemokrat i varje buske som tagit sig en thailändsk kvinna - och att han ofta fick räkna kvinnornas blåmärken när han behandlade dem.
    Skrikandes Usch, kvinnomisshandlare är en låg livsform. Ännu lägre är det att utnyttja och misshandla någon som är fullständigt beroende av hans välvilja.
    Det finns en och annan här i bostadsområdet med thailändska också, jag tror inte att någon av dem jobbar, fetknopparna alltså, thailändskorna vet jag jobbar ialafall, en av dem städar t.ex. där jag arbetar.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    KillBill skrev 2017-01-22 09:38:53 följande:

    MP tar tydligt avstånd från Islamism. I denna fråga har MP varit mycket tydligare än tex Moderaterna.


    Under åren 2010 ? 2014 representerade Abdirizak Waberi moderaterna i riksdagen (och satt som suppleant i Försvarsutskottet).


     


    Abdirizak är känd för att han vägrade ta kvinnor i hand och för en intervju där Waberi uttalade sitt stöd för konservativa muslimska uppfattningar om män och kvinnors olika skyldigheter och rättigheter. Waberi ansåg exempelvis att män har större sexualdrift än kvinnor och att kvinnor som inte följer de muslimska klädreglerna skapar "oro" i samhället. Han sa också att en man kan få ha fyra fruar och att han kan få slå sin fru om hon är otrogen. Denna intervju gjorde Waberi år 2006 dvs innan han blev moderat riksdagman. 


    Samtidigt som Abdirizak Waberi representerade moderaterna i riksdagen var han Rådsordförande för Islamiska Förbundet i Sverige. Under Waberis tid i riksdagen var han också Vice president för Federation of Islamic Organisations in Europé.


    Jag har inte läst att moderaterna tar avstånd från Waberis åsikter, har du? Moderaterna agerar inte heller mot Waberis hemsida där han fortfarande än idag säger sig representera moderata samlingspartiet.


    Waberi är en vedevärdig antisemit som uttryckt sin beundran för terrorister. MP hyser likande personer i sitt parti.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    Flash Gordon skrev 2017-01-22 10:19:13 följande:
    Framförallt fick Waberi sparken och inte särksilt många andra verkar ha dykt upp heller i det partiet.

    I MP sitter dock många av islamisterna kvar i orubbat bo.
    Kaplan fick gå till slut, Även Birgitta Hansen, men flera atnisemiter sitter kvar. Även bland högt uppsatta Socialdemokrater så frodas antisemitismen. Göran Persson är saknad.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    KillBill skrev 2017-01-22 10:59:02 följande:

    Moderaterna centralt har aldrig kritiserat eller tagit avstånd från att Waberi inte tar kvinnor i hand, stödjer konservativa muslimska uppfattningar, stödjer månggifte och stödjer mäns våld mot kvinnor och även du kan, år 2017, på Waberis hemsida, läsa att han representerar moderaterna.


    Det var väldigt svagt av Moderaterna. Däremot tycker iallafall jag att de inte kan klandras för att Waberi inte uppdaterer sin hemsida.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    FDFMGA skrev 2017-01-22 12:00:39 följande:
    Har du några exempel på högt uppsatta socialdemokrater som är antisemiter så kanske tråden kan återgå till att åtminstone ha en viss anknytning till S.

    Adrian Kaba, som skrev om counterjihadröselsn coh att den skulle vara kopplad till judar och högerextremister. (källa, Expo)

    Ilmar Reepalu, kommentar överflödig.

    Omar Mustrafa, ?Skicka svenska JAS-plan mot Israel nu!?

    Pär AxelSahlberg, Tro och solidaritet, som umgås med högt uppsatta hamasmedlemmar.


    Sten Andersson som gjorde allt för att framställa Yasser Arafat som demokrat och fredsvän trots att hans handlngar bevisade mnotsatsen.

    Hanna Hellström och Anna Ardin, båda från Tro och solidaritet försvarade förintelseförnekaren Yvonne Ridleys  medverkan vid ett seminerie som de anordnat.

    Krister Kronlid, (s) lokalpolitiker i Uddevalla: Jag har hört partikamrater leendes uttala att ?om 50 år finns inte Israel längre?

    ?Palestinierna önskar utplåna Israel som stat, vill helt krossa Israel. Detta är helt? riktigt ? och det är en målsättning vi bör stödja.?, skrev man i den socialdemokratiska tidskriften Broderskap redan 1971.

    Ett par av dessa har väl får sluta, men de har trots allt valts in av andra socialdemokrater till socialdemokratiska grupper.

    Kan inte heller glömma Stefan Löfvens ord till fatah. "kära systerparti".

    Göran Persson, kom tillbaka


    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?