Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Gert skrev 2015-05-15 18:20:46 följande:

    Med tanke på Socialdemokraternas kräftgång kan det vara roligt att sia om hur lågt S-skeppet kan sjunka till botten is nådd. Glad


    Så länge vi har stora integration problem kopplat till gängbrottslighet och nedmontering av svensk kultur så kommer SD ligga runt 15-30%. Dom har kommit in i svensk riksdag för att stanna. Om man nu är kritisk till detta parti så bör man lyssna på deras väljarkår och agera politiskt för att attrahera denna väljarkår. SD eller likt FI ett missnöjesparti pga vi har fortfarande samhällsproblem som stora kring integration och brottslighet.
  • Anonym (Kille)
    KillBill skrev 2018-09-04 22:06:01 följande:

    Historielöst av dig. Socialdemokraterna har alltid bekämpat nazism och kommunism.


    Bekämpat snarare tvärtom. De var socialdemokraterna som lät tyska tåg passera genom Sverige och socialdemokraterna stödde nazismen under 40 talet. Nazismen var ju nationalsocialistisk och de sågs positivt. Sossarna är som då fega ynkryggar som svänger hit och dit.
  • Anonym (Kille)
    KillBill skrev 2018-09-04 22:49:52 följande:

    Du har tittat lite för många gånger på SDs propagandafilm, en film som avfärdas av en enig kår av historiker.


    Eller så har du sovit på historielektionen
  • Anonym (Kille)

    Dom åker ur riksdagen nästa år är mitt tips. Kalle Anka partiet kommer in i nästa års val och får drygt 5.3%. Stefan Löfven drar sig tillbaka ifrån de politiska scenen och börjar att svetsa igen.

Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?