Inlägg från: Diabetikern Jojo |Visa alla inlägg
  • Diabetikern Jojo

    Har du åkt fast för fortkörning och fått böta?

    Vi har börjat parkera vår bil ute på gatan utanför huset eftersom flera som bor här kör alldeles för fort här trots att det bara är 30km/h här! Här bor framförallt ett äldre par som kör som dårar! Mannen skällde ut oss för att vi parkerade där och vägrade lyssna på varför och efter det så hänger han på tutan när han passerar vårt hus och vi är hemma! Frun klagade också och sa att så har man aldrig gjort här och vägrade titta bakåt när jag påpekade att det stod fyra bilar till längs gatan! De (antar att det är detta paret) har lämnat anonyma lappar i brevlådan och för några månader sedan drog någon en bred nyckel från bakända till front på bilens förarsida en lördagsnatt! Vi vet ju inte om det var dem men andra bilar som fått liknande skador har fått det på passagerarsidan som ju är bredvid trottoaren och inte lika grovt inristat heller!

    Min sambo vill inte tro att det är dem men jag tror han har för höga tankar om det här äldre paret! De är ju fortfarande märkbart irriterade men det är också de som blåser förbi husen i rasande fart! Vi har små barn som ska i och ur bilen medans endast en förälder är med och det finns ju inte en chans att de skulle hinna stanna ifall ett barn skulle springa ut på gatan - så säkraste sättet för oss att "ladda in" barnen i bilen! :/

    Bilen har fortfarande sin stora repa för jag tyckte att det var bättre så kan de skämmas varje gång de passerar! Stör inte oss tillräckligt nu! ;)

Svar på tråden Har du åkt fast för fortkörning och fått böta?