Inlägg från: Anonym (Micke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Micke)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Kan ni inte använda händer och mun för att tillfredsställa varandra? Även om din kille så klart helst har vaginalt sex med dig så är händer och mun ljusår bättre än ingenting alls...

  • Anonym (Micke)
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-18 13:32:13 följande:

    Jag vill inte ha sex, jag orkar knappt ta mig igenom dagarna, när barnen väl sover vill jag få ta det lugnt.


    Men nu blev ju den här situationen ändå väldigt energikrävande, kan det inte vara bättre att offra sig lite och ge, för relationens skull?
  • Anonym (Micke)
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-18 13:55:50 följande:

    Du skämtar va? Ska jag som redan bär vårt gemensamma barn behöva få ännu mer ont för att han inte orkar tillfredsställa sig själv?


    Men hade det gjort så ont att ligga tillsammans ned i sängen och använda händerna på varandra?
  • Anonym (Micke)
    sextiotalist skrev 2015-05-18 13:58:21 följande:

    Just denna inställning gör att en del kvinnor förlorar sexlusten. Den dagen sexet är en uppoffring, den dagen så är det första spiken till att döda ett sexliv.

    Nej, jag anser inte att man ska offra sig alls när det gäller sex (varken män eller kvinnor), just den gemensamma sexakten ska endast vara ett frivilligt och en positiv upplevelse av båda, annars få det vara.


    Det finns ju studier nu som pekar på att om man ger lite, "offrar sig" när man kanske inte är sugen, så kan det faktum att man kommer igång med någon sorts sex leda till ny sexlust. Men självklart måste det finnas en vilja inombords.
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex