Inlägg från: Anonym (tröttsamt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tröttsamt)

    Läskig pojke som ofta kommer hit, kan knacka på dörren i en evighet

    Vet inte om det här inlägget passar in här men hur som helst så det är så att det brukar komma hit en pojke från sonens skola, han är i 10 års åldern (min son 8 år) och ända sedan jag träffade honom första gången så märkte jag att det var något som inte stämde, han lyssnade inte på tilltal, gjorde precis hur och vad han ville, for omkring här hemma som om han vore hemma hos sig själv ungefär.
    min son upprepade flera gånger sluta lr nej men han lyssnade inte, så har det varit varje gång han kommit hit.
    Händer att han kommer hit och bankar slår på dörren och detta verkligen hårt... spelar ingen roll om sonen öppnar och säger nej jag vill lr kan inte vara med dig han fortsätter ändå att banka och ropa "öppna dörren"
    Jag tycker det är otäckt just för att han aldrig lyssnar på vad man säger samt att det är inte roligt att sitta och amma min bebis och så precis i allt kommer pojken och bankar :(
    Pojken har t,om läskiga ögon som det lyser obehag från.

    Det svåra är också att hans föräldrar är lite speciella så att prata med dom kommer troligtvis inte att hjälpa.
    vad ska man göra? orkar inte med att ha honom springandes här var o varannan dag...sonen vill inte umgås med honom heller.. 

  • Svar på tråden Läskig pojke som ofta kommer hit, kan knacka på dörren i en evighet
  • Anonym (tröttsamt)

    Ja jag blir inte förvånad! det första man får är en massa negativa kommentarer, vem är jag att döma, du måste vara speciell bla bla bla..
    Ja jag är väl speciell då, men ett barn som ej går att prata med, som bara ignorerar mina tillsägelser anser jag iaf vara speciell!!
    Att jag inte ska döma ett barn utseendemässigt?? hallå allvarligt, nej han har inget fel med sina ögon, han har en läskig blick! frånvarande och läskig helt enkelt.

    Förutfattade meningar om föräldrarna, NEJ dom är inte förutfattade, dom är speciella, ta mig här o sätt mig där typen..

    Aja nä nu ids jag inte läsa och svara vidare, borde förstått från början att detta var lönlöst, allt man får är negativa kommentarer!!

  • Anonym (tröttsamt)

    Eftersom det blev så många som gav sig in i diskussionen så måste jag svara för mig en gång till.
    Måste påpeka att jag verkligen har varit sträng, jag har sagt åt på skarpen och varit tydlig men han ignorerar mig helt ändå, klart som sjutton att man som förälder och vuxen tycker att det är frustrerande och mycket konstigt att ett relativt stort barn som honom visats här hemma men ej tar order från mig eller ngn annan, Jag blir väldigt upprörd när vissa säger att det är respektlöst att prata såhär om barn osv.. Men vadå, alla är vi ju olika barn som vuxna, men nog fan lyssnar man på tilltal, gör man inte det ja då är det ju självklart något som inte stämmer. visst barn kan vara trotsiga men jag minns iaf att när jag var liten så hade jag respekt för andras föräldrar och deras hem...

    Vad jag har hört har han varit på utredning men enligt föräldrarna så är det inget fel på honom, så ja jag vet inte vad man ska tro, självklart behöver det inte sättas en diagnos för att något ska vara fel, men ngt avvikande hos ungen är det ju..


    Vad jag hört från sonen så är det bara honom den här pojken följer efter på skolan för ingen annan vill vara med honom, han är dum säger dom andra skolbarnen (ja min son också)..
    Min son är ofta för snäll ibland också och det klart det är synd om den här pojken som ingen annan vill vara tillsammans med, tror mycket att min son leker med honom när han är riktigt uttråkad, annars vill han inte veta av honom.
    Jag vill bara inte att han ska komma hem hit för det tycker jag bara är jobbigt, 
    jag orkar heller inte ta ansvar för denna pojke som far omkring här hemma och omkring gården som ett jehu..jag har nog att göra, så ja detta är bara så pissigt och ja jag får tala med hans föräldrar, vilket ska bli spännande o se hur det slutar.
Svar på tråden Läskig pojke som ofta kommer hit, kan knacka på dörren i en evighet