Inlägg från: Påven Johanna |Visa alla inlägg
  • Påven Johanna

    Läskig pojke som ofta kommer hit, kan knacka på dörren i en evighet

    Du måste vara hyfsat speciell själv som tycker att en 10-åring är otäck. 

  • Påven Johanna
    Anonym (tröttsamt) skrev 2015-05-25 17:51:05 följande:

    Ja jag blir inte förvånad! det första man får är en massa negativa kommentarer, vem är jag att döma, du måste vara speciell bla bla bla..
    Ja jag är väl speciell då, men ett barn som ej går att prata med, som bara ignorerar mina tillsägelser anser jag iaf vara speciell!!
    Att jag inte ska döma ett barn utseendemässigt?? hallå allvarligt, nej han har inget fel med sina ögon, han har en läskig blick! frånvarande och läskig helt enkelt.

    Förutfattade meningar om föräldrarna, NEJ dom är inte förutfattade, dom är speciella, ta mig här o sätt mig där typen..

    Aja nä nu ids jag inte läsa och svara vidare, borde förstått från början att detta var lönlöst, allt man får är negativa kommentarer!!


    Till skillnad från hur positivt och fint du själv framställer andra människor, menar du? 
  • Påven Johanna
    Anonym (C) skrev 2015-05-25 15:39:17 följande:

    Jag är nog rätt speciell jag med för jag kan mycket väl tycka att ett barn ser otäckt ut. Att inte kunna få kontakt med en människa är riktigt obehagligt. Man vet inte hur man ska bete sig. Har du något tips?
    Det finns förstås massor av saker att göra för att försöka få kontakt. Men i vissa fall låter det sig inte göras ens om man under mycket lång tid haft en relation till barnet. Men då brukar det handla om mycket grava problem hos barnet och barn med sådana svårigheter brukar inte traska runt på egen hand. 

    Nu låter det inte som om ts (eller hennes pojke) vill ha med den här pojken att göra, och då återstår inte mycket mer än att vara tydlig och kanske erbjuda sig att följa honom hem och där ta samtalet med hans föräldrar om att de måste försöka hålla honom borta från ts hem och ytterdörr. 

    Jag har hittills inte sett något barn som ser läskigt och otäckt ut. Jag tvivlar på att jag kommer att betrakta något barn på det sättet inom min livstid. 
  • Påven Johanna
    Anonym (Usch2) skrev 2015-05-25 21:21:45 följande:

    Fy vad obehagligt! Jag skulle också bli rädd om jag var du! Förstår precis vad du menar att vissa barn ger en rysningar :(

    Som nån sa, du borde kontakta skolan och fråga hur du ska göra. Dom kan säkert hjälpa dig. Om inte skulle jag prova att skälla ut ungen när han bankar, så gör man fan inte.


    Det kan de inte, då skulle de verkligen bryta mot all sekretess. Folk kan inte bara knalla till skolan och få reda på saker om barnen som går i den och hur de lämpligast ska bemöta dem.
  • Påven Johanna
    Anonym (e) skrev 2015-05-25 18:17:29 följande:

    Vad är det för dumheter, klart kan barn vara läskiga! Finns barn som är psykopater, mördare osv.


    Tycker du att det är är dumheter att jag personligen inte träffat på något barn som jag tyckt sett läskigt ut? Det är väl svårt för dig att döma ut en subjektiv åsikt om den saken. Jag vet också att det finns (tack och lov få) barn som begått fruktansvärda handlingar. Det har dock inget med hur de ser ut att göra. Och, som sagt, jag har ännu aldrig sett ett barn som jag tycker ser läskigt och/eller otäckt ut. 

    Det är nog oftare speciella vuxna som uppfattar barn på det sättet. 
  • Påven Johanna
    Anonym (Usch2) skrev 2015-05-25 21:34:15 följande:
    Eh jo det kan man! Jag sa inte att hon skulle fråga ut dem om ungen, utan förklara läget och be dom meddela hans föräldrar.
    "Som nån sa, du borde kontakta skolan och fråga hur du ska göra."

    Skriv hur du menar då, i stället för att skriva som du gjorde. 
  • Påven Johanna
    Sniper skrev 2015-05-25 21:52:22 följande:

    Om sonen och den andra pojken inte går ihop så måste du prata med barnets föräldrar om att han inte kan komma och banka på dörren hos er. Fortsätter han med det så får du ringa och prata med skolan. Sedan lär han i alla fall inte fortsätta. 


    Men pojken bankar väl på ts dörr efter eller innan skoltid? Skolan kan förstås inte förväntas ta något ansvar i en sådan sak, och det gör de inte heller. 
  • Påven Johanna
    Anonym (e) skrev 2015-05-25 22:25:26 följande:
    Vem bryr sig om du personligen har träffat läskiga barn eller inte. Det är dumheter att påstå barn inte kan se läskiga ut.
    Det är inte utan att jag undrar vad du får ut av din medverkan på ett forum där individer inte sällan redogör för subjektiva åsikter. Du verkar ha ett udda sätt att processa textinnehåll på. 
  • Påven Johanna
    Anonym (e) skrev 2015-05-25 23:08:02 följande:
    Och på vilket sätt tillför dina subjektiva åsikter tråden?
    Ett annat perspektiv än exempelvis ditt. 
Svar på tråden Läskig pojke som ofta kommer hit, kan knacka på dörren i en evighet