Inlägg från: Anonym (eeh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eeh)

    Visa sig naken inför bonusbarn?

    Anonym (Anna S) skrev 2015-05-26 23:40:19 följande:

    Det är för det första inte tjejer som mobbar honom... Och om vi går dit en tid då det är lite folk är risken minimal att stöta ihop med någon från klassen (när jag badade på badhuset som liten minns jag att jag aldrig stötte på någon från min klass). Självklart kan jag fråga honom om han kan ta med någon från klassen men jag tror inte han vill det, och jag vill inte tvinga honom att fråga heller om han inte känner för det. Det känns som detta problemet har blivit mycket större än vad det egentligen är? 


    Om en så stor pojke var på damernas hade jag själv blivit obekväm.
  • Anonym (eeh)

    Så du tänker fortfarande ta med en 8 (!) åring in på damernas? Du vet inte vad andra gått igenom och varför man kan känna obehag inför det.

    Herregud så respektlöst.

    Vid den åldern cyklade jag hem från skolan själv.

  • Anonym (eeh)

    Sen har vissa badhus åldersgräns vid när barnen börjar betala inträde. Det kan du inte ignorera så kolla upp det åtminstone.

  • Anonym (eeh)
    Anonym (Anna S) skrev 2015-05-27 10:09:10 följande:

    Jag vet inte du.  Efter alla inlägg i tråden här verkar detta vara ett ämne med så många olika åsikter och känslor att det kanske är bättre att låta bli. Å andra sidan så har badhuset här en gräns på 8 år för pojkar i damernas så nog har man då rätt att ta med sig sin son dit.


    Källa på åldersgräns?

    Jag tycker att visst får han bada, men när man kommer till 6 år ska man hålla sig till herrarnas.

    Rätt och rätt, det jag menade på var respekt för sina medmänniskor. Kan lova att pojken inte vill vara mitt i en situation där han inte känner sig välkommen.
Svar på tråden Visa sig naken inför bonusbarn?