Inlägg från: Anonym (Oskyldig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Oskyldig)

    Är alla manliga vuxna oskulder bittra kvinnohatare?

    Haha, nä verkligen inte. Jag är visserligen i tjugoårs-åldern och har inte varit oskyldig så länge, men jag är väldigt demisexuell som person och har helt enkelt inte träffat någon jag verkligen vill ligga med ännu. Det har inte känts rätt eller känslomässigt tryggt, punkt slut. Och jag är varken bitter eller hatiskt mot kvinnor, snarare tvärtom Glad




    Är det kvinnornas fel att män är ensamma ? Inte helt, men delvis, det råder ett mansöverskott i Sverige pga att många ensamma flyktingpojkar kommer hit, dessa är oftast oblyga alfakillar som är vana att kämpa sig fram i livet.

    Dessutom är vårt land är mycket jämställt och feministiskt. Kvinnorna är självförsörjande och självständiga, de kan utan problem lämna sin man om han inte lever upp till förväntningarna, detta gör det svårt för männen att etablera en stabil relation med en kvinna. Svenska män har således höga krav på sig, vilket leder till prestationsångest, det spär på nervositeten ytterligare.
    Precis! Allt här i världen är feministernas och invandrarnas fel...not. Det är bara patetiskt och ynkligt att skylla sina tillkortakommanden på andra.
  • Anonym (Oskyldig)
    grind skrev 2015-05-31 13:18:08 följande:
    Imponerade konstruktiv inställning och i så unga år. Sex är destruktivt såvida det inte sker i ett långvarigt förhållande.
    Jo, jag tänker så också, vilket dessutom underlättas av min sexuella läggning. Skulle nog aldrig komma på tanken att ha ett ONS.  Och skulle jag försöka så skulle det nog inte bli så lyckat.
  • Anonym (Oskyldig)
    marionsin skrev 2015-08-07 21:07:32 följande:

    Det är en del av mannens manlighet som går förlorad när mannen är oskuld. Därför är män som är vuxna och oskulder ofta blyga. De är oskulder för att de är blyga och de blir mer blyga ju längre de förblir oskulder. Tyvärr blir det så att de i sin frustration sedan våldtar någon. Jag tycker dock att det är ännu mer synd att samhället inte tänker konstruktivt kring problemet. T.ex. om prostitution vire lagligt, eller lagligt endast för "behövande" så skulle alla dess amän ha mycket lättare att bli av med sin oskult och integreras bättre i samhället.


    Grattis, du har precis blivit en sån där som öppnar munnen och bevisar sig vara en idiot.
Svar på tråden Är alla manliga vuxna oskulder bittra kvinnohatare?