• Anonym (Dumpad)

    Exets nya ska bo i mitt hem?!

    Hej!

    Min man lämnade mig och våra 4 gemensamma barn + hans egna två sedan innan för mindre än 6 månader sedan efter 10 år ihop. Behöver väl knappast gå in på hur dåligt jag mått under denna tiden... Då jag fått klara allt själv med en 7 månaders bebis plus alla de andra barnen och deras sorg/ilska, medan han är ute och springer runt och lever ungkarlsliv med sina vänner och kommer och träffar barnen en helg var 5-6 vecka i snitt.

    Nu har han bestämt att han ska komma till barnens födelsedagar och skolavslutningar och med sig tar han sin nya han träffat, för att bo i mitt hem nästan en vecka utan att ens fråga...

    Helt ok tycker han eftersom han fortfarande äger halva huset ( men har sin permanenta bostad utomlands). Respektlöst tycker jag.

    Så frågan är nya älskaren i exets hus: ok eller inte?

  • Svar på tråden Exets nya ska bo i mitt hem?!
  • Anonym (Dumpad)

    Han har bott utomlands i över ett år och hans barn har då bott med mig.

    Ja jag undrar också hur de båda kan tycka att det är en bra idé att den nya ska bo i mitt hem. Men hur får man honom att förstå det?

  • Anonym (Dumpad)

    Nej, jag är en helt vanlig svensk ???? men jag har funderat på om det inte står helt rätt till i huvudet på karln... Men han anser sig ha rätt att komma och gå som han vill så länge han äger halva huset och så länge han gör det ska även hans tidigare barn få stanna där. De flyttar till sin mamma som bor utomlands efter skolavslutningen. Men de har bott utan vårdnadshavare i över ett år och när skolan gjorde en orosanmälan till soc så var det mitt fel att det blev så tyckte mitt ex eftersom jag inte ljög om hur länge han var borta...

  • Anonym (Dumpad)
    The past is now skrev 2015-05-30 14:55:04 följande:

    Men snälla! Det är ju inte ditt ansvar! HUR kan de få det till att det är DITT fel? Hallå, nä något är jävligt galet här. Barnens föräldrar DRAR och DU ska ta deras ungar. VA? 


    Ja säg det till honom...
  • Anonym (Dumpad)

    Pappan har ensam vårdnad. Han skulle tydligen få jobba utomlands om han var hemma x antal dagar i månaden. Men det var han inte. Jag har varit deppig och trött konstant och orkade inte med bråket det hade medfört... Sen när jag väl satt ner foten och sagt ifrån så bröt helvetet löst och jag blev utskälld enligt konstens alla regler för att jag " vänder barnen ryggen" om jag skulle berätta att de bor med mig utan vårdnadshavare... Man orkar bara så mycket skit...

  • Anonym (Dumpad)

    Ja, alla barnen är syskon och det är en svår sits för alla att veta att de inte längre ska bo med båda sina föräldrar och sen att syskonen ska splittas och bo i olika land. Förstår inte hur någon kan tycka att de bara ska kastas ut. De är minderåriga och har varit en del av mitt liv i hela mitt vuxna liv. Deras sits är tragisk och jag lider med dem, som hamnar mest i kläm. Deras väl sätter jag, som vilken vettig förälder som helst, högre än mitt eget. Även om jag inte burit och fött dem, så har jag varit deras primära förälder i ett decennium. Jag har lärt dem läsa, cykla, simma, knyta skorna, torkat deras tårar, lyssnat, trösta, förmanat, plåstrat om, läst läxor med, firat födelsedagar och fixat kalas. och hur skulle det kännas om jag utöver de biologiska (mer eller mindre frånvarande) föräldrarna, vänder dem ryggen när de är i fritt fall? Kan någon förklara det resonemanget för mig?

    Som en uppdatering fick exet och den nya sova på annan plats, men nu är det igång igen om att den nya ska med och bo i huset när han ska ha dem i sommar. Poletten verkade visst inte trilla ner första gången...

  • Anonym (Dumpad)

    Men nu är det ju då att alla "bonus" föräldrar inte ser barnen som en pain in the ass, utan faktiskt bryr sig och älskar barnen. Hur kan man då inte vilja underlätta deras svåra sits?

Svar på tråden Exets nya ska bo i mitt hem?!