Inlägg från: Anonym (Föräldern) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Föräldern)

    Avsaknad av spermier

    Hej jag vet inte hur det gått för er eller hur vanligt det är med att man inte kan få biologIsak barn när man inte har några spermier i sitt spermaprov. skulle vara vara intressant att ta del av en sån statistik men de som svara i dessa trådar svarar alltid om donation, som att det är det enda rimliga när man fått det resultat ni fått. Det kan ju vara massor anledningar till att man har noll spermier, allt från en tillfällig dipp till att det är helt hopplöst och allt däremellan. 

    jag tycker ni, oavsett pengar ska göra en fullständig utredning via sjukvården. Det är viktigt också för mannen om någonting är fel som kan påverka hälsan. blir det donation i slutändan blir det också bra förstås men utred först vad det beror på och det hoppfulla är att sjukvården inom detta område bara blir bättre och bättre. Vad man inte kunde fixa för 8 år sen, kan man fixa idag och så kommer det fortsätta. 


    Sen hoppas jag att du kan börja jobba igen, tänka positivt, planera roliga saker ihop med din man som nödvändigtvis inte är relaterat till barn så att allt i livet inte handlar om denna fråga. Det ger också kraft till processen. 


    lycka till och låt tiden, processen ha sin gång. Det går ju inte att säga hur stor chans ni har att få biologiska barn eftersom testresultatet kan bero på vad som helst men det behöver inte alls vara kört. Det kan vara allt från riktigt goda chanser till mindre goda. kämpa på, ha en fin sommar och fokusera på allt bra som gör er till er!

    MVH
    från en med samma start och biologiska barn

Svar på tråden Avsaknad av spermier