Inlägg från: LängtanSåStor |Visa alla inlägg
  • LängtanSåStor

    BF Februari/Mars 2016 :)

    Änñnntligen plus på stickan. Ngn mer som har BF I Februari eller Mars?

    Jag har BF 24 Februari!

  • Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)
  • LängtanSåStor

    Åh va kul :) tänk att vi alla är i samma chock/lycka rus. Så skönt att kunna ventilera med några som vet exakt hur man känner.

    Mår ni bra än så länge??:)

  • LängtanSåStor

    Jag förstår att rädslan finns där för dig :( jag har ett MA i bagaget själv men har bestämt mig för att fullkomligt blockera ut det (så gott det går iaf)

  • LängtanSåStor

    Delacore :) jag är faktiskt oxå i den fasen just nu. Det svänger mellan total lycka till fasa. Det är orättvist för man ska bara vara glad tycker jag. Det här blir mitt andra barn och med första barnet fick jag en jätte blödning i vecka 5 eller 6. Började som bruna flytningar sen 3 dagar av riklig mens för att sen avta. Barnmorskan kunde senare se att mensen hade legat vid sidan av foster säcken så det var ingen konstigt alls utan händer ganska ofta. Så skulle du få en blödning så bli inte livrädd utan vet att det är ganska vanligt. Det är ngt jag bär med mig nu och det känns faktiskt lite lättare :)

    Annars mår jag lite illa och har molvärk i magen :)

  • LängtanSåStor

    Ja verkligen. Alla symptomer omfamnar jag haha trots svagt illamående :P

    Det som är så skönt nu tycker jag det är att vi redan gått in i vecka 5! Tänk om man skulle börjat på vecka 1 och behöva oroa sig i 12 veckor!! Nu har vi snart gått halva perioden redan :)

    Får jag fråga vad som hände din förra graviditet?

  • LängtanSåStor

    Delacore tusen tack för att du delade med dig. Viken rörande och gripande historia. Massa kramar. Då kan jag bara anta att ni väntar till vecka 12 igen? Gör så att du bokar in täta besök och kollar bebis varje vecka eller varannan så kanske hela den här första tiden känns lättare? Jag kommer boka in ett besök i vecka 8 för att se på hjärtljuden :) här i Göteborg har vi den möjligheten. Kostar bara 100 kr. Vad tror du? :)

    Trulsatruls guuuud va kul !!!!!!! :) Grattis det måste kännas helt fantastiskt. Vill du också dela med dig av din historia???

  • LängtanSåStor

    Åh va kul att så många ansluter :) tänk att vi alla är I samma situation. Så kul och så skönt att kunna ventilera under resans gång!!!

    Vill ni berätta hur era partners tog nyheten? Var det glädjeskutt eller ångest?lol

  • LängtanSåStor

    BF lista! Kopiera gärna och fyll på med ditt datum :)

    13 Feb Marie14

    24 Feb Längtan så stor

    24 Feb KatrinAndersson

    26 Feb Aling

    28 Feb Svurkbebis

  • LängtanSåStor

    Välkomna alla nya och grattis till er med!!!

    Min karl här hemma kam bry sig mindre just nu om detta :( han gick ju med på att försöka men nu verkar han inte bry sig. Igår sa jag ska vi testa nu ikväll eller imorgon innan du går till jobbet? Han sa ehh vi tar det imorgon. Nu är det kväll och vi har ätit middag och lagt lillen och han har fotfarnde inte frågat om vi ska ta reda på om jag är gravid eller ej :(

    (Jag hat självklart smygetestat) blir så ledsen faktiskt

Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)