• Johlin87

    BF Februari/Mars 2016 :)

    Hej tjejer!
    Har BF 23 februari med andra barnet, har en dotter som är 16 månader sedan tidigare :) Helt sjukt hur snabbt man känner sig gravid med andra (eller ja egentligen 3e graviditeten, men andra barnet). Haha känns som magen är som en ballong.
    Längtar som tusan till vecka 12 och första ultraljudet, men skulle gärna hoppa till vecka 19 när vi förhoppningsvis får se könet..helt sjukt med tanken på att bebis är knappt ett riskorn just nu. Att inte ta ut saker i förtid är svårt!
    Kram på er!

  • Johlin87

    7 Feb blivandeungmamma94

    13 Feb Marie14

    15 Feb trulsatruls

    18 Feb danosani

    23 Feb Johlin87

    23 Feb Delacore

    24 Feb Längtan så stor

    24 Feb KatrinAndersson

    24 Feb Izzard

    26 Feb Aling

    26 Feb MiniQ

    27 Feb sain essay

    28 Feb Gullan83

    28 Feb Svurkbebis

  • Johlin87

    Och herregud har inte ens tänkt på att det är skottår..vill gärna gå över den 25e så man hinner få ny lön..dottern fyller år i slutet av januari :p Men får satsa på den 26e eller nått :p

  • Johlin87

    Hej tjejer! Inte varit här inne på flera månader, tycker det blir för jobbigt att läsa om alla blödningar etc när man inte var riktigt "safe" än men nu känns det bättre :) Går in i vecka 15 idag så är i andra trimestern nu.

    Var på KUB i måndags och fick se den lilla gullungen, hoppade och sparkade runt för fullt där inne, och fick fina resultat. BF 20 februari nu :) Galet så orolig man kan vara med andra barnet..man vet mer vad man kan förlora tror jag och blir nojigare innan man vet allt är ok. Förra graviditeten fick vi se dottern i vecka 8. Nu vill jag bara veta vad det är för kön..

    Hoppas det går bra för er som väntar på resultat, usch lider med er! :(

Svar på tråden BF Februari/Mars 2016 :)