Inlägg från: Anonym (Anonymis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonymis)

    Vill bli gravid PCOS

    Du är inte ensam!

    Själv har jag avverkat både en enkeldos och en dubbeldos pergotime utan att ens vara i närheten till ägglossning. Kommer nu försöka göra vad jag kan med hjälp av LCHF i avvaktan på att ev påbörja en tredje dos pergotime i slutet av sommaren.

    För mig tog det inte låg tid att få tabletterna då jag på förhand visste att jag hade PCO. Jag träffade min läkare vid ett tillfälle, hon undersökte mina äggstockar och tog lite prover sedan fick jag provera och pergotime utskrivet. 

  • Anonym (Anonymis)

    Ps. Läkaren undersökte inte min kille vid tillfället jag fick pergotime utskrivet. Hon sa att det ev kan bli aktuellt senare.

  • Anonym (Anonymis)
    Skogshedvig skrev 2015-06-28 20:30:24 följande:
    Okej, verkar som att det är lite olika hos olika gynekologer då. Min sa att man vill testa killen också innan de börjar behandla mig för att veta att det inte görs något i onödan. Är völdigt spänd inför augusti/september eller när vi nu kommer få tid. De har sommarstängt nu och i augusti ska jag skicka in papper som vi ska fylla i om vår situation, hälsa m.m. Sedan ska de kalla oss. Jag har ju redan varit där en gång och fått konstaterat PCOS, så besöket efter sommaren blir i så fall mitt andra.

    Ni som ätit exempelvis pergotime, hur många ggr fick ni gå på undersökning under kuren? Tänker på jobb och så, blir det inte mycket frånvaro?
    Jag lämnade bara blodprov på cykeldag 25. Lite slappt kan tyckas eftersom läkaren inte gjorde någon som helst koll hur många/få ägg som mognade.

    Jag funderar lite på LCHF- har ni uteslutit mejeriprodukter?
  • Anonym (Anonymis)
    120512 skrev 2015-06-29 22:19:54 följande:
    Ja det gör jag. Än så länge har jag bara fått lite bruna flytningar. varför vet jag inte men kroppen kanske är på g? men jag hojtar.. högt
    Så spännande att du ändå märker en skillnad! Hur länge har du ätit enligt LCHF?

    Jag är inte heller överviktig men hoppas att LCHF kan bidra till att mina hormoner ska bli lite mer stabila.

    Jag håller tummarna för oss och hoppas att vi snart får till det!
Svar på tråden Vill bli gravid PCOS