Inlägg från: Anonym (prescience) |Visa alla inlägg
  • Anonym (prescience)

    Fattar nån kristendomen?

    Anonym (ovan där) skrev 2015-08-13 20:54:36 följande:

    Man behöver inte fatta kristendomen eller någon annan religion för den delen heller. Låt folk tro vad de vill så länge det känns bra för dem.


    Men det funkar inte, har vi ju sett en massa exempel på. Problemet kommer när de går runt och predikar att alla som inte tror exakt som de gör kommer att komma till helvetet, och försöker "rädda" icke troende.
  • Anonym (prescience)
    Anonym (gollum) skrev 2015-08-13 19:18:26 följande:

    Att TS inte vill leva mer än stund till tycker jag låter mer som lite brist i framtidstro snarare än tro. Visst vore det underbart att ( leva gott ) för alltid. Men inte i ett deppigt tillstånd.


    Nej tack säger jag. Även om våra kroppar kunde föryngras så är våra aphjärnor inte utvecklade för att klara av evigt liv.

    Äldre personer är ofta deprimerade och känner sig ryckta ur sitt sammanhang, Dels eftersom vännerna har gått bort och familjen som är mitt i livet inte har tid med dem, dels för att världen och tekniken förändras för fort för att de ska orka hänga med.

    Efter 85 så är 30% deprimerade, de följande fem åren dubblas siffran, samt att läkemedel och KBT inte hjälper äldre i hälften av fallen.

    källa: www.doktorn.com/artikel/depression-hos-%C3%A4ldre
Svar på tråden Fattar nån kristendomen?