Inlägg från: themia |Visa alla inlägg
  • themia

    Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?

    Gamling skrev 2015-07-15 07:48:04 följande:

    Det är absolut nödvändigt att SD växer. Vi ser hur dagens samhälle alltmer söndras påhejad av vänstern, som inte tycks vara medvetna om vad som händer i samhället.


    Att "vänstern" raserar samhället har varit högerns favoritargument i minst 150 år.
    Gammal god årgång mao
  • themia
    FDFMGA skrev 2015-07-15 10:20:03 följande:
    Tja, EM i roulettesport skulle ju ha kunnat vara något för klanledare Åkesson - men dels har inte den sporten EM-status och dels kan det ju vara så att klanledaren i likhet med Gert anser att han lika väl kan kalla sig afrikan eller amerikan som europé och därmed inte vill definiera sig som tillhörande Europa.

    Nätpoker har jag förstått att många sverigedemokrater sysslar med, men det är väl ett skicklighetsspel efter vad jag har förstått där predestinerade förlorare kallas "fiskar" - så även om det skulle finnas ett EM i poker så verkar det synnerligen osannolikt att en fiskdemokrat skulle kvalificera sig dit - om han nu till äventyrs skulle betrakta sig som europé.

    Andra SD-klangrenar som aluminiumrörsfäktning, knuff av liten flicka eller kalla tjejer hora eller "babbning" kommer aldrig att få EM-status. Inte heller rullstolsfylla för den delen.

    Inte ens SD-aktivisternas främsta gren: flest alias på nätet kommer någonsin att betraktas som en seriös sport av personer utanför klanen
  • themia

    Om det vore ett valresultat vore det förskräckligt, men nu är det bara en söt karamell för SD att suga på.
     

  • themia
    euro12 skrev 2015-07-24 23:42:04 följande:
    Jag kommer att skriva ett brev till Lena Melin på Afton****t och fråga henne om hon nu uppnått sitt mål, och hur mycket hon får i bonus för det?

    Medias ovilja och oförmåga att ha en oberoende kritiskt granskande uppgift har fått Svenska folket att slå bakut mot allt som kallas för PK = Propaganda.
    Javisst är det jobbigt att tvingas inse att folk i allmänhet inte tycker som en själv 
  • themia
    Rutgers skrev 2015-07-25 15:31:54 följande:
    Beror på vilken skala man använder. Det är inte särskilt svårt att hitta en hel drös som anser att hon är vänster.

    Och vilken skala använder du?
  • themia
    Gert skrev 2015-07-30 13:28:32 följande:
    Jag tror ändå att SD kommer bli Sveriges största parti. De andra partierna kan mycket väl närma sig SD i många frågor som invandring och tiggeri, men människor gillar originalet och fler inser att de är nationalistiska. Förut har nationalism stått för något fult och rasistiskt i Sverige, det gör det fortfarande men SD är på väg att vända det tänket.

    I alla andra länder är nationalism något att vara stolt över, men som du säger var Sverige det mest socialistiska landet av alla, därav anses nationalism fortfarande som något fult. SD är det enda partiet i Sveriges riksdag som är nationalistiskt, därför kommer SD bli Sveriges största parti.
    Nationalism -> nationalsocialism -> nazism -> ?
Svar på tråden Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?