• Gert

    Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?

    Själv kommer jag glädjas åt SD:s valframgångar och kan bara konstatera att alla som har skrivit här på familjeliv att SD aldrig kommer bli det största partiet har haft fel - som de brukar ha när det handlar om SD.

    Jag har hört några som har sagt att de kommer flytta från Sverige om SD får över 20%. Lycka till med det! Skrattande


    Vi - jodå, jag tillhörde lögnarna - förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Birger Schlaug, 1997
  • Svar på tråden Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?
  • Intenuigen

    [quote=75498628][quote-nick]ica skrev 2015-07-06 19:17:39 följande:[/quote-nick]

    Nej, du har fel. Den höga arbetslösheten beror på att vi har ca 1,5 miljoner fler människor i arbetsför ålder än jobb. Alltfler jobb försvinner utomlands.

    Om arbetsgivare kunde flytta jobben till orter med tomma bostäder skulle en del av bostadsbristen lösas liksom utanförskapet. För alla som tvingas flytta till Stockholm är också en del av problemet.

    Och SD och dess anhängare är för dumma för att lösa problem i verkliga livet. Vi har fler människor i världen som flytt krig, svält och förföljelse. Och om vi är anständiga människor hjälper vi till att ta hand om en liten del av dem. Annars är vi inte mänskliga.

    Och kom inte med flosklerna om att vi kan hjälpa fler om de är kvar i flyktingläger. För de är kvar där för länge. De behöver få jobba och försörja sig själva.

    Ja, och nästan så många som inte är födda i Sverige,hur tror du arbetslösheten hade sett ut om vi hade ungefär samma invandring som tex Tyskland?

    Exakt, så att vi behöver öka befolkningen samtidigt som jobben minskar blir ju lite konstig matematik?

    Vem startar/,har ett finger med i krigen, vem tjänar pengar på på krigen, vem tjänar på att folk flyr hit så att bostadspriserna stiger ?

    Låt inte känslorna styra nu utan va realist!

    Sedan vet i fan i om inte Gert eller om de i den andra falang inte är troll, politikerna borde slita sitt hår när de läser vad folk skriver, iaf när folk verkar tro att partierna tycker som några tomtar på fl.

  • Intenuigen
    driver28 skrev 2015-07-06 21:33:38 följande:

    Står ju i första stycket.


    Nu har inte jag varit här på länge, men blev faktiskt lite glad att det finns några kvar som tänker lite själva. Tack!
  • driver28
    MsFry skrev 2015-07-06 17:17:58 följande:

    Det är så intressant att sd-anhängarna gärna hänvisar till "sandlådementalitet" och "sandlådepolitik" när de klagar på att inget annat parti vill samarbeta med sd och kallar det för "mobbing". Dags att växa upp och inse att poltiken just INTE är en sandlåda på dagis där alla barn ska "få vara med och leka annars är det mobbing buhuuuu". Alla partier har varit tydliga inför valet med att de inte kommer att samarbeta med sd alls, det är inte mobbing, det är politik och demokrati på vuxen nivå, alla får säga sitt men inte alla får vara med och bestämma i slutändan.


    Du har heller inte fattat någonting. Jag är inte anhängare av SD. Men jag kan till skillnad från alla vänsterradikala och alla tjurskalliga Allianspolitiker se skillnaden på att rik varje pris mota bort SD istället för att inse problemet. Världskartan har ritats om. Lika så det politiska landskapet. Radikalt dessutom. Den som inte hänger med får se sina röster läggas på något annat parti. Och i dagsläget är det SD som tar dessa missnöjesröster. Fortsätter man som nu kommer Val 2018 bli Gerts våta dröm. Om man tar bort skygglapparna och inser att man inte kan göra Business as usual eftersom usual upphört att existera kommer sluta på toppen i valet 2018. Och som sagt. Kör man på som vanligt är vinnaren åter SD.

    Du har tydligen skummat igenom mitt inlägg och helt missat att det är en skräckvisioner jag målar upp. Men en som är lika verklig som IS om inget görs.
  • PassionE

    Svarar på ts... Vet inte riktigt, beror på hur det påverkar mig. Min sambo är utomeuropeisk medborgare med permanent uppehållstillstånd. Lär det hända nått med hans tillstånd? I så fall får vi väl flytta till hans hemland istället. Och antagligen gifta oss, för man måste vara gift för att få uppehållstillstånd.

  • driver28
    KillBill skrev 2015-07-06 19:31:30 följande:
    Vad tröttsam du är. Hur kan du kritisera S för tvångssteriliseringar när ditt eget parti Sverigedemokraterna idag är det enda parti som principiellt ställer sig bakom tvångssteriliseringar av transsexuella.
    - Fyra hundra tusen euro motsvarar ungefär i svenska kronor fyrtio tusen miljarder kronor. Hävdade SD i Sveriges riksdag.
    Av transsexuella?!! Hur menar du nu?
  • SpanskaFlugan
    PassionE skrev 2015-07-06 21:48:54 följande:

    Svarar på ts... Vet inte riktigt, beror på hur det påverkar mig. Min sambo är utomeuropeisk medborgare med permanent uppehållstillstånd. Lär det hända nått med hans tillstånd? I så fall får vi väl flytta till hans hemland istället. Och antagligen gifta oss, för man måste vara gift för att få uppehållstillstånd.


    När han bott i Sverige i tre år, som sambo med dig, kan han söka svenskt medborgarskap. Sen kan SD göra vad de vill, upphäva medborgarskap får de svårt med. 
    Egentligen ska man inte klaga över allt hat vi får från SDtrollen. Tänk så mycket värre det skulle vara att få deras godkännande
  • PassionE
    SpanskaFlugan skrev 2015-07-06 21:53:15 följande:

    När han bott i Sverige i tre år, som sambo med dig, kan han söka svenskt medborgarskap. Sen kan SD göra vad de vill, upphäva medborgarskap får de svårt med. 


    Ja det skulle ju vara ett alternativ, vi har pratat om det (dock ej med det som ett alternativ om sd blir största parti hehe). Men han kan komma att dubbelbeskattas i så fall, så vi får nog prata med nån jurist innan han ansöker. Sen finns det ju fördelar med att ha medborgarskap, och han kan ju söka innan nästa val ;)
Svar på tråden Vad kommer du göra när SD blir största partiet i nästa val?