Inlägg från: emmyhw |Visa alla inlägg
  • emmyhw

    Marsbebis 2016

    Jag hoppar på här, hurra! :)

    Har en son född oktober -13 och plussade i tisdags <3 om jag har räknat rätt så går jag in i vecka 6 (5+0) idag och bf är 19 mars, typ. Dock så stämde det inte alls med datum osv förra graviditeten, så blev flyttad bakåt ca 3 veckor efter VUL, så funderar på om jag ska göra ett igen bara för att.. Men vi är väldigt glada iaf och håller tummar och tår för att allt går vägen!

    Va roligt att vi har barn här i samma ålder, bara några månader som skiljer :)

    Jag har inte mkt symtom heller, haft lite "mensvärk" och är lite trött, annars ingenting. Men hade lika lite symtom med sonen också. Inget illamående alls och hoppas jag slipper det denna gång också :)

  • emmyhw

    Glömde fylla i :)

    *Maj18 BF- 1 mars

    *mammave BF- 5 mars

    *Zezziz84 BF -16 mars

    *Emmyhw BF - 19 mars

    *Emzaan BF - 21 mars

    *Nelliemeja Bf -21 Mars

    *Kiin83 BF - 21 mars

    *Kluckis BF- 22 Mars

    *Vw88 BF - 27 Mars

  • emmyhw

    Oj, hinner visst inte vara inne här så ofta.. Var på VUL förra måndagen och såg då ett litet hjärta som pickade där inne :) blev flyttad bakåt 10 dagar, så nytt datum för bf är 29 mars ?? var på inskrivning igår och så ska vi på första UL/kub 17 september :) efter det kan vi dela med oss av den glada nyheten! sen kommer vi gå på en del extra ul då jag har ett medfött hjärtfel, så vi kollar bebisens hjärta lite extra för att se så allt är ok. Så gjorde vi även med storebror :) (som för övrigt är fullt frisk :)) Finns någon procent större chans att våra barn också skulle födas med hjärtfel, även fast det fortfarande är en liten chans. Är det någon mer som har bf 29/3?

Svar på tråden Marsbebis 2016