Inlägg från: mkes |Visa alla inlägg
  • mkes

    Marsbebis 2016

    Jag hänger nog på här lite smått! Har haft två missfall i år i v5 och v10, går in i v8 imorgon och hittills känns det bättre, har en himla massa växtvärk och illamående vilket jag inte hade med mina tidigare missfall. Ska få komma på tidigt ultraljud om någon vecka, har dock sett ett hjärta slå med mitt mf i v10 men då mätte fostret en hel vecka för litet så det gav mig bara mer oro. Livrädd för vad jag ska se denna gång på ultraljudet med andra ord!

  • mkes

    Tänkte hoppa in här men insåg att jag nog redan gjort det för några veckor sedan... Inget minne med andra ord. Så kör på som vanligt då!

    Jag ska till BM på måndag och måste då även bestämma om jag vill göra kub-test på mitt dateringsultraljud i v13 eller ej. Är rädd att jag ska noja mig genom graviditeten om jag får tillbaka halvdana siffror, men samtidigt vet jag inte om jag vågar riskera att missa ett sjukt foster... Hur tänker ni andra kring kub? Vi får alltså ett ultraljud oavsett, med dottern var det självklart att göra kub eftersom jag ville ha ultraljudet.

  • mkes
    Carabellis kusp skrev 2015-09-03 21:21:37 följande:

    Läs mina inlägg och kub och dåliga siffror.


    Jo, har följt vad som hände (och grattis till att det såg bra ut trots allt! ) och det har väl bidragit till att jag känner mig osäker nu. Hur känner du, ångrar du att ni gjorde kub?
Svar på tråden Marsbebis 2016